-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikoje gyvenanti šokėja Iveta Lukošiūtė laukiasi antro vaiko: pirmi du bandymai baigėsi persileidimais

Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenanti šokėja, buvusi šokių kolektyvo „Žuvėdra“ narė Iveta Lukošiūtė laukiasi antro vaiko.
Iveta Lukošiūtė
Iveta Lukošiūtė / LNK nuotr.

Žinią apie netrukus jos šeimą papildysiantį vaiką šokėja patvirtino žurnalui „Žmonės“. Ji teigė, kad ankstesni du bandymai susilaukti vaiko baigėsi persileidimais.

„Jau buvau pavargusi nuo laukimo ir nusivylimo, šį kartą nelabai tikėjausi, kad pastosiu. Kai vis dėlto paaiškėjo, kad laukiuosi, žinoma, abu apsidžiaugėme. Dabar ateitį jau pradedame planuoti keturiese. Jei dar mergaitė gims – išvis bus svajonių išsipildymas“, – sakė I.Lukošiūtė.

Ji pasakojo, kad pastojo viešėdama Lietuvoje – vasarą filmavosi šiuo metu per televiziją rodomame projekte „Šokio revoliucija“.

15min primena, kad 2016 metais moteris susilaukė sūnaus, o 2017 metais ištekėjo už mylimojo Jenyo Raytseso.

Iveta gimė ir užaugo Klaipėdoje. Šeimoje ji vienintelė šokėja. Tiesa, vaikystėje jai labiausiai patiko baletas, bet baleto mokykla buvo Vilniuje, o sportinių šokių klubas „Žuvėdra“ – gimtojoje Klaipėdoje. Būdama trylikos, Iveta paliko „Žuvėdros“ kolektyvą ir pradėjo šokti populiarioje grupėje XXL.

Sulaukusi 17 metų ji išvyko gyventi su mama į Čikagą, o ten lankė sportinius šokius su savo partneriu moldavu Ghermanu Mustucu, kuris buvo tapęs šokėjos širdies draugu. Vėliau ji susipažino su mylimuoju Jenya Raytsesu.

2009-aisiais I.Lukošiūtė dalyvavo JAV šokių projekte „Manai, kad moki šokti“ bei buvo pasirodžiusi TV3 televizijos projekte „Šok su manimi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius