-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andriaus Tapino kritika Arūnui Valinskui: „Turėtų būti autoritetas, o ne žongliruoti promilių dalelėmis“

Pirmadienį prie vairo neblaivus įkliuvęs Arūnas Valinskas sulaukė aštrios Andriaus Tapino kritikos, kurią šis išsakė feisbuke. A.Valinskas ir A.Tapinas – kolegos, kartu veda LRT televizijos laidą „Auksinis protas“.
Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas
Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmadienį Vilniuje prie Žaliųjų ežerų policijos sustabdytas A.Valinskas įpūtė 0,62 promilės. Pasak A.Valinsko, per pietus restorane jis išgėrė pusantros taurės vyno ir prie vairo sėdo po pusantros valandos. Tuomet iš armėnų restorano jis kartu su šeima vyko į Balsius.

Leistina norma yra 0,4 promilės. Net negalvojau, kad ją viršysiu.

„Pietūs truko gana ilgai, buvo pakankamai daug maisto. Leistina norma yra 0,4 promilės. Net negalvojau, kad ją viršysiu. Gaila, kad teko dėl tokios nesąmonės įkliūti. Tačiau su policininkais niekada nesiginčiju. Kaip sako, pats prisidirbi, pats ir srėbk, nėra čia ko kaltinti“, – Žmonės.lt sakė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Arūnas Valinskas sulaikytas neblaivus prie vairo: „Gaila, kad teko dėl tokios nesąmonės įkliūti“

A.Valinskui teisme gresia vairuotojo teisių atėmimas mažiausiai metams ir piniginė bauda iki 434 eurų.

Šį įvykį pirmadienio vakarą feisbuke pakomentavo žurnalistas Andrius Tapinas – jis negailėjo kritikos A.Valinskui, su kuriuo drauge veda LRT televizijos laidą „Auksinis protas“.

Jei esi visuomenėje žinomas, turi sau taikyti aukštesnius standartus ir 0,00% turėtų būti išdeginta smegenyse.

 „Kaip jau visi žinote, šiandien mano kolega ir bičiulis Arūnas Valinskas buvo sustabdytas ir įpūtė 0,61%.

Na, tikrai skaudu ne tas žodis. Ir skaudu ne dėl to, kad Jonas, Petras ar Antanas tai padarė, o būtent Arūnas Valinskas, kuris kaip mega žinomas žmogus Lietuvoje turėtų būti autoritetas šituo tautai skausmingu klausimu, o ne žongliruoti promilių dalelėmis. Nori tu, ar nenori, bet jeigu esi visuomenėje žinomas, turi sau taikyti aukštesnius standartus ir 0,00% turėtų būti išdeginta smegenyse.

LRT nuotr./Andrius Tapinas ir Arūnas Valinskas
LRT nuotr./Andrius Tapinas ir Arūnas Valinskas

Ir žinau, kad kai susitikimuose kalbėsiu apie ‪#‎nevairuokgirtas‬, man galės oponuoti – o tai ką, tavo draugui Valinskui galima?

Negalima. Ir pareigūnai aiškiai parodė, kad nėra šventų karvių. Nėra lygių ir lygesnių.

Labai tikiuosi, kad teismas priims sprendimą nepriklausomai nuo žmogaus žinomumo ir Arūnas turės metus pagalvoti, kad žongliravimas promilėmis veda į absoliučią aklavietę.

Ir ne tik apie tai, bet kaip pripažinus klaidą susigrąžinti autoritetą. Tai sunkiau ir ilgiau negu sumokėti baudą ar pasisamdyti vairuotoją, bet įmanoma. Tai pasakysiu ir jam pačiam, ir būsiu kaip gyvas priekaištas, kol savo klaidą jis pavers tokia nauda visuomenei, kokią gali duoti Arūnas Valinskas.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Reginos Jokubauskaitės sulaikymo įrašas įžiebė diskusijų audrą: vieniems patyčios, kitiems prevencija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius