-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andriui Bialobžeskiui nepavykus atlikti vaidmens, šiauliečiai neišvydo spektaklio „Testosteronas“

Praėjusį šeštadienį Šiauliuose nebuvo parodytas žiūrovų simpatijas ne pirmus metus pelnantis sostinės komedijos teatro „Domino“ spektaklis „Testosteronas“. Teatras pranešė, kad spektaklis buvo nutrauktas, nes kokybiškai savo vaidmens atlikti negalėjo aktorius Andrius Bialobžeskis.
Spektaklio „Testosteronas“ aktoriai
Spektaklio „Testosteronas“ aktoriai / „Domino“ teatro nuotr.

Vos prasidėjusį spektaklį teko nutraukti, nes pasijutęs blogai, kokybiškai savo vaidmens atlikti negalėjo aktorius Andrius Bialobžeskis, rašoma teatro pranešime. Šis spektaklis perkeltas į gegužės 8 dieną, A.Bialobžeskį pakeis kolega Andrius Žiurauskas.

„Šiauliuose spektaklis „Testosteronas“ truko 9 min., REKORDAS! Vakaras „šuniui ant uodegos“... Ačiū, jums, mielieji meno žmogeliukai“, – feisbuke komentavo viena iš neįvykusio spektaklio žiūrovių.

Su pačiu A.Bialobžeskiu 15min susisiekti nepavyko, telefonu aktorius neatsiliepia.

„Nuoširdžiai atsiprašome visų „Domino“ teatro gerbėjų Šiauliuose. Šiame mieste visada esame labai šiltai sutinkami, todėl nepaprastai liūdna dėl to, kad gerbėjai mūsų spektaklio neišvydo“, – apgailestauja „Domino“ teatro rinkodaros ir komunikacijos vadovė Ieva Rutkauskienė.

Situaciją 15min pakomentavo Šiaulių kultūros centro direktorė Deimantė Bačiulė: „Tas incidentas, kai spektaklis buvo atšauktas, jam prasidėjus, labai neskanus. Mūsų darbuotojų tuo metu nebuvo ir, kas tiksliai nutiko scenoje, nematėme. Norisi dirbti, kad nereiktų stovėti su žvake, tikiuosi, toks incidentas pirmas ir paskutinis. Aišku, kad žiūrovai nusivylę. Atsiprašėme ir mes, ir „Domino“ teatras. Su šiuo teatru iki šiol neturėjome problemų. Gal iš tiesų žmogui pasidarė blogai su sveikata, gal kitos priežastys. O komentarų yra įvairių.“

„Domino“ teatro nuotr./Spektaklio „Testosteronas“ aktoriai
„Domino“ teatro nuotr./Spektaklio „Testosteronas“ aktoriai

Grąžins pinigus

Žiūrovams, kurie į spektaklį „Testosteronas“ atvyks gegužės 8 dieną, bilietų keisti nereikia – galios tie patys. Jei naujoji data netinka, žiūrovai bilietus grąžinti ir už juos sumokėtus pinigus atgauti gali iki kovo 13 dienos.

Norint grąžinti elektroninius bilietus, prašome kreiptis el. adresu info@bilietai.lt ir atsiųsti prašymą grąžinti pinigus (nurodant sąskaitos numerį), pavedimo kopiją ir el. bilietų kopiją.

Internetu ir „Bilietai LT“ kasoje pirktus bilietus galite grąžinti Šiaulių miesto koncertinėje įstaigoje „Saulė“ (adresu Tilžės g. 140) esančioje „Bilietai LT“ kasoje.

Jei bilietai pirkti „Bilietai LT“ kasoje, registruotu paštu originalius bilietus ir apmokėjimo čekį galite atsiųsti adresu: UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“, Teatro g. 9b-19 Vilnius, Lietuva.

Bilietus, kurie pirkti Šiaulių kultūros centro kasoje, iki kovo 13 dienos galite grąžinti Šiaulių kultūros centro kasoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius