-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andriui Mamontovui gimtadienio proga – mamos pyragas ir kokybiškiausias koncerto įrašas

Dainininkas, Gatvės muzikos dienos iniciatorius Andrius Mamontovas antradienį paminėjo savo 44-ąjį gimtadienį. Ta proga buvusios legendinės grupės „Foje“ siela sulaukė staigmenų ne tik iš savo artimųjų, bet ir iš draugų.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš niekada nerengiu ypatingų švenčių. Mano mama iškepė labai skanų pyragą, kuris buvo kitoks nei praėjusiais metais ir tai buvo didelė staigmena“, – apie staigmenas gimtadienio metu kalbėjo dainininkas.

Pasirodo, tai ne vienintelė staigmena, kurios gimimo dienos proga sulaukė A.Mamontovas. Taip sutapo, kad trečiadienį Vilniuje atidarytame pirmame Baltijos šalyse ir viename moderniausių Europoje „Blu-ray Disc“ gamybos centrų buvo pristatytas pirmasis Lietuvoje „Blu-ray“ formatu išleistas diskas – A.Mamontovo koncertinių gastrolių Jungtinėse Amerikos Valstijose 2008 metais įrašas.

„Tai sutapimas, kuris yra labai malonus“, – šypsojosi simbolinę dovaną gimimo dienos proga gavęs atlikėjas.

Paaiškėjo, kad šią dovaną dainininkas gavo iš savo bičiulio. „Blu-ray Disc“ gamybos centrą įkūrusios kompaktinių diskų gamintojos „BOD Group“ vadovas Vidmantas Janulevičius – buvęs A.Mamontovo klasės draugas.

Čikagoje nufilmuotas koncertinis filmas „Park West Chicago“ išleidžiamas antrą kartą – prieš tai toje pačioje gamykloje DVD formatu pasirodęs įrašas jau dingęs nuo parduotuvių lentynų.

Peržiūrėjęs ir palyginęs DVD ir „Blu-ray“ formatais išleistus koncertų įrašus A.Mamontovas patikino, kad neabejotinai geresnės kokybės yra pastarasis formatas, savo kokybe priartėjantis prie kino teatro kokybės.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Andrius Mamontovas
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Andrius Mamontovas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius