-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Mamontovas Karklėje šeštadienį dovanojo jausmingą nostalgiją

„Laužo šviesa“ ir kiti garsiausi „Foje“ bei Andriaus Mamontovo kūriniai šeštadienio vakarą jausmingai nuteikė pajūryje vykstančio festivalio „Karklė Live Music Beach“ lankytojus.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Roko Jašinsko nuotr.

Gerai nusiteikęs A.Mamontovas vos užlipęs į sceną džiaugėsi gražiu vakaru ir jį itin šiltai sutikusia publika. Nuo penktadienio pagausėję klausytojų būriai jei ir nešokinėjo taip trankiai, kaip klausydamiesi Marijono Mikutavičiaus, tačiau negailėdami balsų traukė A.Mamontovo hitus.

Patriotinė „Geltona. Žalia. Raudona“, jautrūs „Marso kanjonai“ ir daugybė kitų hitų nuskambėjo šeštadienio vakarą. „Ei, apšvietėjau, apšvieskite ir Arnoldą, ir Eimantą grojančius solo, apšvieskite ir publiką, mes norime matyti vieni kitus!“ – tarp per Karklės tolius skriejančių dainų kalbėjo atlikėjas.

Roko Jaainsko nuotr./Ieva Narkutė
Ieva Narkutė

Antrąją festivalio dieną Karklės lankytojams buvo pasiūlyta įvairi muzikinė programa. Koncertų popietę atidarė „Raudonų vakarų“ atlikėja Ieva Narkutė, o štai per grupės „Atika“ pasirodymą ryškiausiu momentu tapo ant scenos užlipęs ir mylimajai pasipiršęs vaikinas. Tradiciškai trankias linksmybes surengė „Skamp“, o emociniu gilumu pripildė prie pat jūros scenoje girdėtas Justės Arlauskaitės-Jazzu balsas ir Leono Somovo gitara.

Festivalio torto vyšnaitėmis tapo į gilų vakarą nukeltas „Keistuolių“ pasirodymas, minios lauktas grandiozinis „Sel“ šou ir žaviojo Manto Jankavičiaus dainos.

Roko Jaainsko nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Roko Jašinsko nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius