Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius apsisprendė paduoti į teismą laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėją Edvardą Žičkų

Verslinininkas Andrius Šedžius, neseniai prisiekęs amžiną meilę Monikai Kvietkutei, ketina į teismą paduoti TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėją, žurnalistą Edvardą Žičkų.
Andrius Šedžius (kairėje) ir Edvardas Žičkus
Andrius Šedžius (kairėje) ir Edvardas Žičkus / Gretos Skaraitienės ir Viganto Ovadnevo nuotr.

Pasak A.Šedžiaus, žurnalistas prieš vestuves jaunuosius šantažavo. „Jis, turėdamas vienos iš nacionalinių televizijų eterį, galvoja, kad su juo gali daryti, ką nori. E.Žičkus sakė, kad, jei neduosime interviu, mano šeimai bus gėda prieš visą Lietuvą“, – laidos „Plikis ir ponia“ filmavimo metu pasakojo buvęs Seimo narys.

Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė

Vėliau, kalbėdamas su portalu Žmonės.lt, jis atskleidė daugiau detalių.

„Pagrindinis dalykas, kuriuo žurnalistas kaltinamas – šmeižtas, nes jis šmeižė, kad aš melavau visai Lietuvai. Aš kalbu apie tą neva šeimos relikviją, kurią dovanojau Monikai. Šia tema apskritai su niekuo nekalbėjau ir nedaviau jokių komentarų, tad negalėjo būti ir melo fakto. Tai pagrindinis dalykas, dėl ko kreipsiuosi į teismą, taip pat yra kaltinimai įžeidinėjimu, grasinimu“, – detalizavo A.Šedžius.

Jis teigia neabejojantis savo pergale teisme, tačiau sumos, kurios reikalaus žalai atlyginti, verslininkas įvardyti nenorėjo.

„Tai nebus pinigai, kurių siekiu sau. Ta suma bus paaukota labdarai, pats tikrai neimsiu nė cento. Manau, tai bus precedentas, kad negali žurnalistai naudotis savo padėtimi ir TV eteriu disponuoti savo tikslams“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Šedžius. Pasak jo, advokatų paruošti dokumentai teismą turėtų pasiekti netrukus.

Edvardas Žičkus: „Man sunkiai suvokiama pono Andriaus pozicija“

„Tai, ką jis sako, yra visiškas šmeižtas. Jokio išskirtinio interviu iš jo neprašėme, derybų nebuvo. Apie kokį šantažą čia kalbama? Iš mūsų nebuvo jokių pasiūlymų, tai –  eilinis pono Andriaus fantazijos vaisius. Man sunkiai suvokiama jo pozicija“, – portalui Žmonės.lt teigė gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus“ vedėjas ir prodiuseris Edvardas Žičkus.

Anot jo, po savo vestuvių Andrius Šedžius tapo nacionaliniu herojumi. „Aš manau, kad vienokiu ar kitokiu būdu, jis to siekė. Šiuo metu „Dviračio šou“ laidoje yra personažas Andrius Šedžius, lakstantis be kelnių, Vytautas Šapranauskas per „Chorų karus“ nepraleidžia progos patraukti jo per dantį. Aš mačiau ne vienos laidos reportažus, skaičiau straipsnius interneto portaluose. Visi žurnalistai išreiškė, kas įvyko tą dieną, kuomet susirinko plačiai išreklamuotoje vestuvių vietoje pasidžiaugti jaunavedžių laime, įamžinti jų ir palinkėti sėkmės. Ponas Andrius tikrai surengė šou“, – pasakojo E.Žičkus.

Laidos kūrėjas taip pat priminė istoriją, kaip A.Šedžius gyrėsi apie jaunai žmonai padovanotą herbą, o tuo metu jo buvusi žmona rauda, kad relikvija buvo pagaminta pirmosios dukros gimimo proga, jog net dukrytės plaukai buvo naudojami tą herbą kuriant, kad herbas buvo paimtas iš jų bendrų namų.

E.Žičkus pabrėžė, kad jo laidoje A.Šedžiaus buvusi žmona siūlė paklausti Andriaus, kam jam visa tai? Ji, anot prodiuserio, pati pridūrė, kad A.Šedžius visą laiką norėjo dėmesio ir dabar bando visokiais būdais jo gauti.

„Tai kam žaisti dramas? Gal čia ponas Andrius karščiuojasi? Iš šono žiūrint, tokiam vyrui aukos vaidmuo nelabai dera, na, bet kiekvienam savo. Noriu palinkėti ramybės ir sėkmės, o jei nori, tegul eina ir skundžiasi“, – sakė E.Žičkus.

Edvardas Žičkus
Edvardas Žičkus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius