Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Andrius Šedžius: už savo veiksmus esu pasiruošęs atsakyti

Į žurnalo „Privatu!“ redakciją kreipėsi vyras, teigdamas turįs itin pikantiškos informacijos, susijusios su Seimo nario Andriaus Šedžiaus (34) asmeniniu gyvenimu.
Andrius Šedžius
Andrius Šedžius / V. Ovadnevo nuotr.

Už šios paslapties atskleidimą žmogus prašė 3 000 litų, patikinęs, kad ši žinia sudrebins Lietuvą.

Po televizijos laidos „Kakadu“ reportažo paaiškėjo, kad Seimo narys kaltinamas tuo, jog turi nesantuokinį sūnų, kuriuo visiškai nesirūpina. Nuo bet kokių komentarų Andrius susilaikė, tačiau tik žurnalui „Privatu!“ patikėjo išnarplioti šią painią istoriją.

„Kadangi viskas išlindo į viešumą, privalau pripažinti faktą, kad prieš devynerius metus žmonai buvau neištikimas. Jaučiuosi kaltas, tačiau parodykite man tokį vyrą, kuris nė karto nebuvo nusukęs į kairę! Neslėpsiu, buvusi žmona, su kuria iki šiol labai draugiškai bendravome, kartu atostogavome, tai sužinojusi, įsiuto ir netgi ruošiasi kreiptis į teismą, kad man būtų nustatytas vaikų lankymo grafikas“, – širdį atveria Andrius.

Tai vis dėlto, ar ta vienintelė saldi nuodėmė – naktis su svetima moterimi – baigėsi gyvybės užmezgimu? „Šią versiją pateikęs vyras sako, kad tas aštuonmetis berniukas neva labai panašus į mane. Jei taip, aš nesiginsiu ir nebėgsiu nuo atsakomybės, nes esu doras žmogus ir už savo veiksmus esu pasiruošęs atsakyti“, – tvirtina A. Šedžius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius