-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 26 /2017 05 27

Andrius Užkalnis pateko į avariją, yra nukentėjusių

Penktadienį Prienų rajone susidūrė du automobiliai. Viena iš transporto priemonių keliavo Andrius Užkalnis. Jis rimčiau nesužalotas, tačiau kito automobilio vairuotojui prireikė medikų.
Andrius Užkalnis
Andrius Užkalnis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Prienų rajone, kelyje Rokai–Prienai esant slidžiai kelio dangai, A.Užkalnio automobilis trenkėsi į kitą automobilį.

„Avarija įvyko 12.38 valandą. Mano žiniomis, visų sužalojimai yra nesunkūs. Pats patyriau rankos ir raktikaulio nubrozdinimą dėl saugos diržo ir išsiskleidusios oro pagalvės, bet viskas tikrai bus gerai“, – 15min pasakojo garsusis maisto kritikas.

Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate 15min sužinojo, kad ši eismo nelaimė įvyko Pakuonio seniūnijoje. Kaip tiksliai automobiliai susidūrė, pareigūnai dar aiškinasi. Pirminiais duomenimis, už automobilių kaktomušą yra atsakingas būtent A.Užkalnis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Andrius Užkalnis ir Fausta Marija Leščiauskaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Andrius Užkalnis ir Fausta Marija Leščiauskaitė

Pirminėje tyrimo medžiagoje užfiksuota, kad avarijos metu nukentėjo vienas vyras. „Volkswagen Golf“ vairuotojas išvežtas į Kauno klinikas. Tikslesnių duomenų apie nukentėjusiojo patirtas traumas ir sveikatos būklę kol kas nėra.

„Visi gyvi. Pripūčiau 0,0 promilių, daviau kraujo Prienų ligoninėje, policija vykdo tyrimą“, – 15min sakė automobilį „SsangYong Actyon“ vairavęs A.Užkalnis. Kartu su juo važiavo ir jo širdies draugė Fausta Marija Leščiauskaitė. Ji avarijos metu nenukentėjo.

Tai, kad A.Užkalnis pagal alkotesterio parodymus buvo visiškai blaivus, 15min patvirtino ir policija. Tuo metu sužeistasis vairuotojas į alkoholio matuoklį nepūtė, jo blaivumą medikai patikrins gydymo įstaigoje.

Skaitytojams galiu palinkėti, kad jeigu jiems ir atrodo, kad renkasi saugų greitį, tegul pasirenka dar saugesnį.

Anot A.Užkalnio, žmonės, kurie tvarko draudimą, turės įvertinti, ar jo visureigį apsimoka taisyti.

„Kadangi aš iš jo išlipau pats ir ugniagesiams nereikėjo nieko pjaustyti, kad išimtų mane ir mano keleivę, tai galbūt galėjo būti ir blogiau“, – svarstė A.Užkalnis.

Jis pasakojo, kad važiavo iš Birštono į Kauną, kur turėjo renginį.

„Truputėlį teko pavėluoti. Džiaugiuosi, kad visi gyvi – skaitytojams galiu palinkėti, kad jeigu jiems ir atrodo, kad renkasi saugų greitį, tegul pasirenka dar saugesnį“, – 15min kalbėjo publicistu, apžvalgininku, maisto ekspertu ir kavinių kritiku vadinamas A.Užkalnis. Vėliau jis įvykį pakomentavo ir feisbuke: „Greitis nebuvo didelis, nes kitokiu atveju po susidūrimo kaktomuša šito posto nerašyčiau.“

Kaip šeštadienį informavo Alytaus apskrities policijos komisariato pareigūnai, pirminiais duomenimis avarija kilo, nes A.Užkalnis neatsižvelgė į važiavimo sąlygas, vietovės reljefą, meteorologines sąlygas ir kelio būklę, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, dėl to posūkyje nesuvaldė vairuojamo automobilio, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančia automobiliu „VW Golf“.

Nukentėjęs „VW Golf“ po medikų apžiūros išleistas gydytis į namus. Jam nustatyti sumušimai krūtinės ir dubens srityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius