Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 04 /22:19

Anglijoje sulaikyta skandalingai išgarsėjusi Agnė Stumbrė

Jungtinėje Karalystėje sulaikyta Agnė Stumbrė, gimtinėje skandalingai išgarsėjusi savo atviromis fotosesijomis ir bandymais užsiimti muzikine veikla. Informaciją apie sulaikymą 15min patvirtino moters giminaitis, kuris nepanoro viešinti savo vardo. Karčia patirtimi pasidalijo ir buvusi A.Stumbrės grupės „Dijos“ narė Justina Globienė.
Agnė Stumbrė
Agnė Stumbrė / Edgaro Žilaičio ir Gytės Gavėnaitės nuotr.
Temos: 1 Agnė Stumbrė

15min dar antradienį pasiekė informacija, kad Londone pareigūnai sulaikė Agnę Stumbrę. Kaip sakė moters giminaitis, jį informacija apie sulaikymą pasiekė iš pareigūnų.

„Esu tikras, kad ji suimta, man pačiam pranešė policija. Bet daugiau jokios kitos informacijos man niekas nesuteikė, pats esu nežinioje“, – 15min sakė A.Stumbrės giminaitis.

Už ką moteris galėjo būti sulaikyta, kol kas nežinoma.

Šaltinių žiniomis, A.Stumbrę ketinama deportuoti iš Jungtinės Karalystės. Tiesa, informacijos apie moters sulaikymą ir galimą deportavimą kol kas nepatvirtino nei Lietuvos užsienio reikalų ministerija, nei Generalinė prokuratūra.

„Lietuvos ambasada Londone informacijos apie Agnės Stumbrės sulaikymą iš atsakingų Jungtinės Karalystės institucijų nėra gavusi. Minimas asmuo ar jo artimieji konsulinės pagalbos į ambasadą taip pat nesikreipė“, – 15min komentavo užsienio reikalų ministro atstovė spaudai Rasa Jakilaitienė. Ji pridūrė, kad ministerija negali teikti „asmeninio pobūdžio informacijos apie Lietuvos piliečius“ be jų pačių ar artimųjų sutikimo.

Buvusi kolegė: „Agne, susimąstyk, ką darai!“

Londone gyvenanti Agnė Stumbrė prisistato stiliste, o pastaruoju metu žiniasklaidai pati platindavo pranešimus spaudai apie savo grupę „Dijos“, kurią subūrė ir joje dainavo. Moteris žinomumo siekė ir savo atviromis fotosesijomis.

Pasirodžius publikacijoms apie A.Stumbrės sulaikymą, feisbuke prakalbo ir buvusi grupės „Dijos“ narė Justina Globienė. Moteris neslėpė, kad ne tik ji yra nukentėjusi nuo A.Stumbrės.

Įrašas iš feisbuko:

„O ko reikėjo tikėtis? Šitiek purvino melo, apgaulių, pinigų plovimų, vagysčių, gyvenimo kontroliavimų... Stebiuosi, kaip žmogus galėdavo ramiai miegoti ir nepasiklysti savo mele. Ji juk miela ir nepakartojama, o mes tik mažos skruzdėlės jos kelyje.

Kodėl išėjau iš „Dijų“? Nes tai buvo dar vienas triukas pasipelnyti ir apgaudinėti žmones. Būdavo imami pinigai už tam tikrus daiktus bei paslaugas, tačiau nei daiktų būdavo (amžini pasiteisinimai), nei už paslaugas sumokama. Kaip ji nepagalvojo, kad tam vieną dieną bus galas...

Asmeninio albumo nuotr./Justina Globienė
Asmeninio albumo nuotr./Justina Globienė

Net mane asmeniškai apgaudinėjo su lėktuvų bilietais. Pinigus paimdavo, o bilietų nėra – pirkis pati. Tada, kai pradedi reikalauti – tai avarijos, tai mirtys, net vėžys! Net nupurto prisiminus ir dėkoju Dievui ir žmonėms, kurie atsirado jos dėka (patys nuostabiausi ir tikriausi ŽMONĖS, kuriuos ji taip pat apgavo) ir atvėrė man, naiviai, akis. Gaila, kad šitaip sau jaunas dienas sugriovė tiek sau, tiek vaikams. Gaila tų nuostabių vaikučių.

Agne, linkiu tau sėkmės ir susimąstyk, ką darai! Tu jaunas žmogus, o tavęs tiek žmonių nekenčia ir šneka tokius siaubingiausius košmariškus dalykus...“, – feisbuke rašė J.Globienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius