-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas ir Daina Bosai: dukrytei prognozuojamas prezidentės postas

Džiugi žinia verslininkų Antano (54) ir Dainos (39) Bosų namuose – birželio 10 dienos rytą Klaipėdoje porai gimė ilgai laukta jų dukrytė, kurią tėveliai pavadino Magdalena. Pranešama, kad mergytė gimė po cezario pjūvio operacijos.
Antanas ir Daina Bosai
Antanas ir Daina Bosai / Nerijaus Jankausko nuotr.

Žurnalas „Privatu!“ ir vieni žymiausių šalies astrologų Vaiva Budraitytė (50) ir Gaudentas Naujokas (46) sveikina porą ir dovanoja astrologinę prognozę naujagimei, sudarytą pagal tikslią gimimo datą ir laiką.

„Mergytė bus labai savarankiška ir turės tvirtą nuomonę. Viena vertus, tai gerai, kai siekiai yra teisingi. Tačiau jeigu jie neteisingi, tai Bosų dukrą bus sunku perkalbėti. Bene stipriausios jos horoskopo savybė yra protas ir loginis mąstymas, o nuojauta ir intuicija nebus labai stipri, – sako G. Naujokas. – Dėl šios priežasties Bosų dukrai netinka būti verslininke, tačiau jai puikiai sektųsi politikoje. Galėtų tapti net prezidente, tačiau tuo atveju reikėtų susirinkti stiprią patarėjų komandą.

Ši mergaitė vidus yra labai harmoningas, jai seksis daug dalykų, kurių imsis. Ji puikiai sutars su aplinka, visuomene.

Kaip jai ateityje seksis meilėje? Bosų dukra bus ugninga mergina, tačiau negalės išsirinkti bet kokio partnerio, jos nedomins tinginiai. Ateityje jai reikės vystyti pastovumą, o tai galima pradėti daryti nuo pat mažų dienų.“

Plačiau skaitykite naujausiame žurnalo „Privatu“ numeryje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius