Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anželą Adamovič vestuvėse sveikino „Pop Ladies“ kolegės – Katažina ir Natalija Bunkė

Rugpjūčio 9-oji Anželai Adamovič (30) tapo itin svarbia diena gyvenime – dainininkė ištekėjo už mylimojo Žygimanto Gečo (25). Pasveikinti kolegės atvyko ir „Pop Ladies“ narės Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu bei Katažina ir Deivydas Zvonkai.
Natalija Bunkė, Anžela Adamovič, Žygimantas Gečas, Deividas Zvonkus ir Katažina Zvonkuvienė
Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo vestuvės / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Prieš trejus metus susipažinę, lygiai prieš metus susižadėję, tą pačią dieną, rugpjūčio 9-ąją, sostinėje susituokė Anžela ir Žygimantas.

Nešinos gėlių puokštėmis Katažina ir Natalija trečiadienio popietę atskubėjo pasveikinti savo scenos kolegės, dažnai su grupe „Pop Ladies“ dainuojančios nuotakos.

Į Vilniaus Išganytojo bažnyčioje vykusią vestuvių ceremoniją Natalija su sūnumi atvyko kiek vėluodami. Tačiau jiedu spėjo pamatyti ir išgirsti gražią jaunavedžių meilės priesaiką.

VIDEO: Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo vestuvės Vilniaus Išganytojo bažnyčioje

Natalija Bunkė jaunavedžiams Anželai ir Žygimantui linkėjo laimės. „Džiugu, kad žengė šį žingsnį. Net kai ir draugavo Anžela su Žygimantu, buvo į juos gražu žiūrėti. Laimės, laimės, laimės! Per kiekvienas vestuves būna labai daug jaudulio, šios nebuvo išimtis. Kuo jos didesnės, tuo labiau jaudiniesi“, – 15min sakė Natalija Bunkė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

Pasak jos, geriausia, kad tos vestuvės būtų vienos ir vienintelės. Ji džiaugėsi, kad jauni žmonės ryžtasi tuoktis: „Juk būna, kad jie draugauja ilgus metus ir nesusituokia. O Anžela su Žygimantu šaunuoliai, kad nusprendė įteisinti savo buvimą kartu“, – teigė atlikėja.

Pasveikinti Gečų atvyko Katažina Zvonkuvienė su vyru Deivydu. Jiedu patys neseniai minėjo savų vestuvių trečiąsias metines.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

„Prisiminiau mūsų dieną, vos įžengusi į bažnyčią. Ko norėčiau palinkėti? Labai teisingai kunigas pasakė – palinkėsiu sulaukti senatvės kartu. Ir lygiai taip pat, kaip pažinties metu, prieš keletą metų, lygiai taip pat galėtų jų meilė liepsnoti ir senatvėje. Kaip ir sakė kunigas – kad atsibustum po 50 metų, pažiūrėtum į savo žmoną ir pagalvotum – gerą pasirinkimą padariau“, – 15min sakė K.Zvonkuvienė.

Deivydas Zvonkus jauniesiems linkėjo dvynukų. „Linkiu, kad viskas būtų ore, kad viskas būtų taip, kaip jie šiandien nori. Kad nepamirštų savo svajonių ir žingsnis po žingsnio eitų jų įgyvendinimo link.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje susituokė „X Faktoriaus“ pora Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius