-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apleistuose sostinės rūmuose – garsių žmonių antplūdis: suviliojo dešimtoji „Madam pareis vėliau“

Dizaineris Liutauras Salasevičius tikrai moka stebinti. Ir bauginti! Savo naujausią ir jubiliejinę mados namuose „Madam pareis vėliau...“ kurtą kolekciją jis pristatė išties išskirtinėje ir net šiurpą keliančioje vietoje – ant velnių ir šmėklų kalno esančiuose apleistuose rūmuose.
Nerijus ir Julija Ulvydai, Oksana Pikul-Jasaitienė su Deimante Andriuškaite, Kristina Kaikarienė su dukra Kriste
Nerijus ir Julija Ulvydai, Oksana Pikul-Jasaitienė su Deimante Andriuškaite, Kristina Kaikarienė su dukra Kriste / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šeštadienio vakarą ant Tauro kalno, kuris XV amžiuje pramintas Šmėklų, esančiuose Profesinių sąjungų rūmuose išskirtiniu braižu garsėjantis dizaineris Liutauras Salasevičius džiaugėsi neeiline proga. Šį vakarą gausiai susirinkusiems jis pristatė savo dešimtąją drabužių kolekciją.

Šioje kolekcijoje ypatingai akcentavęs nelengvą moters dalią gyvenime, nepalaužiamą stiprybę, orumą, neveltui pristatymui pasirinko ir išskirtinę vietą.

„Šie rūmai turi ypatingą istoriją. Aura čia iš tiesų kelia šiurpulį ir lengvą nerimą, tačiau būtent čia aš matau gyvenimo likimo išbandymus patyrusią juodąją Madam, kuri gyvenime mokėjo už savo vyro klaidas“, – teigia dizaineris.

Ir nors mistiška ir šiurpą kelianti aplinka kėlė nežinią, išvysti naujausios dizainerio kolekcijos susirinko būrys žinomų pramogų pasaulio atstovų. Renginyje pasirodė skyrybų dramas išgyvenančios Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė, Deimantė Andriuškaitė, Lukas Pačkauskas, Aušra Štukytė, Daiva Žeimytė, Kristina Kairienė su dukra Kriste, Oksana Zlatkovaitė ir daugelis kitų.

O kas gi jiems yra stipri moteris?

Renginių organizatorė Kristina Kaikarienė mano, kad stipri moteris gyvenimu žengia drąsiai, užtikrintai ir kiekvieną mestą iššūkį priima su šypsena. Taip stengėsi gyventi ir pati – kai tekdavo kristi, drąsiai stojosi ir nesigręžiojo atgal.

„Kaip sakė V.Čerčilis: nuo vienos nėsėkmės iki kitos – neprarandant entuziazmo. Taip gyvename mes visos“, – 15min sako K.Kairienė. Jos aplinkoje netrūko stiprių, įkvepiančių moterų, bet labiausiai žavi mama ir dukra Kristė.

„Vien tai, kad tokioje keistoje šeimoje gimė moksliukė, genetikė, yra nuostabu. Aš ja labai žaviuosi. Rengti šventes, komponuoti gėles yra viskas aišku, bet iš ląstelės išimti DNR man yra kažkas vau“, – sako Kristina Kaikarienė, pabrėžusi, kad būtent tokiose profesijose dirbančios moterys yra tikras įkvėpimas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kristina Kaikarienė su dukra Kriste
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Kristina Kaikarienė su dukra Kriste

Neseniai už futbolininko Deivido Šembero ištekėjusi Oksana Zlatkovaitė sako, kad moteris yra stipri tuomet, kai šalia jos yra stiprus vyras.

„Tada išauga jos pasitikėjimas savimi, moteris geriau jaučiasi. Manau, kad didžiausia stiprybė atsiranda tuomet, kai moteris pasitiki savimi ir save myli“, – sako O.Zlatkovaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Oksana Zlatkovaitė (dešinėje)
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Oksana Zlatkovaitė (dešinėje)

Modelių agentūros „Image Group“ bendrasavininkė Julija Ulvydienė sako, kad jos stiprybė yra jos silpnume.

„Kai pradėjau nebekilnoti sunkių daiktų, visiškai atsirėmiau į savo vyrą“, – sako Julija, švelniai palietusi šalia stovėjusio sutuoktinio, logistikos kompanijos bendraturčio Nerijaus Ulvydo petį.

Daugiau renginio akimirkų žiūrėkite galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius