-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsitempusi sportinę aprangą Monika Šalčiūtė rodo įspūdingas kūno formas

Šokėja Monika Šalčiūtė prisižadėjo, kad per du mėnesius numes 5 kg svorio, ir ėmėsi veiksmų: apsitempė sportines kelnes, apsiavė bėgimo batelius. Tada įsiamžino fotografijoje, kad visi pamatytų, kaip sportiškai ji nusiteikusi ir įvertintų figūros linkius.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

 

Pažadą numesti 5 kg svorio M.Šalčiūtė sau davė vasario pabaigoje. Pasiryžo tai padaryti sveikai – per du mėnesius: suderinti mitybą, daugiau sportuoti. Tada mergina neslėpė: ir pačiai kūno linijos nebeįtinka, ir kiti pastabų davė. 

Fotografijoje M.Šalčiūtė pozuoja su sportine apranga, kuri akcentuoja Monikos iškilią krūtinę, riestą užpakaliuką, laibą liemenį. Atrodytų, mesti svorio jai visai nereikia – komentatoriai merginos kūno linijas tuoj pat išgyrė. 

Kitoje fotografijoje Monika pozuoja žvelgdama tiesiai į fotoobjektyvą. Apsitempusi sportines kelnes ir užsivilkusi liemens nedengiantį megztuką M.Šalčiūtė gerbėjų dėmesį kreipia į kojas. Pati ji Žmonės.lt sakė, kad būtent jas ir norėtų padailinti, tačiau komentatoriams ir vėl atrodo kitaip: nereikia.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Šalčiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius