-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar Pilypaitę ir Onsą sieja tik scena?

15min.lt redakciją pasiekė kalbos, esą LRT muzikiniame projekte „Dainų daina“ dalyvaujantys dainininkai Asta Pilypaitė ir Tautrimas Rupulevičius-Onsa užmezgė romaną.
A.Pilypaitė negalėjo užtikrinti, kad ateityje ją ir Onsą sies tik scena.
A.Pilypaitė ir Onsa – šaunus duetas, tačiau, atlikėjos teigimu, tik scena kol kas juos ir sieja. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su garsia dainininke ir paklausė, kaip iš tiesų viskas yra. A.Pilypaitė apie romaną su T.Rupulevičium-Onsa paneigė, tačiau negalėjo užtikrinti, kad ateityje tarp jų neįsižiebs kibirkštėlė.

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Asta Pilypaitė ir Onsa
A.Pilypaitę ir Onsą suartino scena.

„Jei žmonės kalba, kad tarp mūsų su Onsa kažkas vyksta, galiu patikinti, jog tai – netiesa, o kol kas tai tėra tik kalbos“, – tikino A.Pilypaitė.

Pasiteiravome dainininkės, ką reiškia „Kol kas“? Ar tai kažkokia užuomina, kad ateityje tarp dainininkų gali įsižiebti meilė arba bent jau simpatija?

„Nesakau Onsai „ne“, „niekada“ arba to, kad aš ir Onsa kartu – neįmanomas dalykas. Jis yra subrendęs žmogus. Aš taip pat esu suaugusi, ir kol kas mano širdis laisva, nes esu vieniša. Ką gali žinoti, kaip bus ateityje. To žinoti negali niekas, todėl ir aš jokių garantijų negaliu duoti. Kaip bus, laikas parodys. Onsa yra simpatiškas“, – intriguojamai pokalbį baigė A.Pilypaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius