Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Artėjant vestuvėms Anžela Adamovič pasipuošė tatuiruote: meistrė piešinį kūrė 9 val. ir to negana

Tatuiruotės vieniems – tiesiog kūną puošiantys piešiniai, kitiems – gyvenimo įvykius primenantys simboliai. Atlikėja Anžela Adamovič ranką papuošė nauja tatuiruote, kurioje slepiasi daugybė jai svarbių prasmių.
Anžela Adamovič
Anžela Adamovič / Asmeninio albumo nuotr.

Net devynias valandas tatuiruočių meistrės kėdėje praleidusi Anžela dar negali džiaugtis užbaigtu piešiniu. Nors jau aiškiai matosi ir kontūrai, ir spalvos – kūrinys nebaigtas.

„Tai jau trečioji mano kūną papuošusi tatuiruotė. Ji iš kelių spalvų, sudaryta iš daugybės simbolių, kurių reikšmę žinau tik aš. Tatuiruotę sugalvojome kartu su meistre. Ji padėjo man į piešinį sudėti žmonių siluetus, saulę, šaknis ir kitus svarbius ženklus“, – 15min pasakojo Anžela, kurios šią vasarą laukia svarbus gyvenimo įvykis – vestuvės su sužadėtiniu dainininku Žygimantu Geču.

Asmeninio albumo nuotr./Anželos Adamovič tatuiruotė
Asmeninio albumo nuotr./Anželos Adamovič tatuiruotė

Jau senokai kirbėjusi mintis pasidaryti naują tatuiruotę sulaukė dienos, kai idėja virto „kūnu“. „Tai nebuvo spontaniškas veiksmas, gerai apgalvojau, kur ir kokį piešinį noriu turėti“, – kalbėjo dainininkė.

Jos pirmoji tatuiruotė atsirado sulaukus pilnametystės. „Darausi jas ne dėl to, kad man gražu. Tatuiruotė turi turėti reikšmę, atspindėti tam tikrą gyvenimo etapą“, – teigė Anžela. Vienas jos kūno piešinių sujungtas su naujausia tatuiruote. Gal planuose ir ketvirtas piešinys? Kol kas ne, sako Anžela, mat darant šią tatuiruotę labai skaudėjo.

Pasak atlikėjos, jai negražu, kai tatuiruotėmis yra išpieštas visas kūnas. „Bet jei žmogui tai patinka, kodėl gi ne. Tolerantiškai į tai žiūriu.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Anžela Adamovič švenčia 30-ąjį gimtadienį: „Jaučiuosi daug geriau nei būdama 20-ies“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius