Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artūras Zuokas ves LNK laidą „Kakadu“

Šįvakar „Kakadu“ žiūrovų laukia staigmena – kaip laidos vedėjas debiutuoja Seimo nario mandato atsisakęs Artūras Zuokas.
Ugnė Skonsmanaitė ir Artūras Zuokas
Ugnė Skonsmanaitė ir Artūras Zuokas / LNK nuotr.

„Pamatę Artūro Zuoko darbo skelbimą, nusprendėme jį išbandyti kaip laidos „Kakadu“ vedėją, o vėliau – kaip patyrusį, Bagdado mūšių ir parako ragavusį žurnalistą“, – sakė laidos prodiuseris Saulius Bartkus.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad trečiadienis – bandomoji A.Zuoko diena „Kakadu“, jis laidą vedė su Ugne Skonsmanaite ir Tomu Ališausku.

„Su Zuoku aptarėme bandomojo laikotarpio sąlygas, žiūrėsime, kaip jį vertins žiūrovai, tada ir priimsime sprendimą dėl tolesnio darbo“, – pridūrė S.Bartkus.

Naujo vedėjo žavesiui liko neabejinga „Kakadu“ vedėja Ugnė Skonsmanaitė. „Jis talentas! Puikiai kalba, puikiai vaidina. Man ir Zuokas, ir laida sužibėjo naujomis spalvomis, – džiaugėsi Ugnė. – Žiūrovams tikrai bus ką pamatyti.“

Laidos režisieriai sakė, kad bedarbis A.Zuokas laidai ruošėsi labai rimtai. Rinko duomenis apie laidos temas, kantriai repetavo tekstą ir vykdė prašymus šypsotis, kartoti dublį, aiškiau kalbėti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius