-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Valinskas kviečia lygių galimybių kontrolierę tapti jo vairuotoja

Masinį sujudimą sukėlusios televizijos laidų vedėjo Arūno Valinsko vairuotojos paieškos atsitrenkė į valdžios institucijų kumštį. Trečiadienį A.Valinskas gavo oficialų Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos raštą „Dėl galimai diskriminuojančio darbo skelbimo“.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Jame teisę vairuoti praradęs pramogų verslo ryklys prašomas pasiaiškinti, kodėl darbą siūlo tik moterims, kas bus vairuotojo darbdavys ir kokie bus darbinio pavaldumo santykiai tarp darbdavio ir darbuotojo. Be visų reikalavimų A.Valinskas dar ir įspėjamas, kad už vyrų ir moterų diskriminavimą jam gresia ir bauda.

„Šį raštą gavau kaip tik per vidurį būsimos savo vairuotojos atrankos. Jis mane labai pralinksmino, tačiau kandidatuoti atėjusios blondinės ne juokais pasipiktino – ėmė rautis plaukus, kai kurios liko ir be šinjonų, ir be perukų“, − dėsto su teise vairuoti kuriam laikui atsisveikinęs sėkmingiausias visų laikų Lietuvos televizijų laidų vedėjas ir prodiuseris.

Šį raštą žiniasklaida gavo dar prie savaitę.

Ar atsakys į oficialų raštą, A.Valinskas žada dar pagalvoti, mat šioje situacijoje jis įžvelgia ir tam tikrą užmaskuoto moteriško pavydo pėdsaką.

„Šia istorija akimirksniu susidomėjusi ir raštą pasirašiusi lygių galimybių kontrolierė Agneta Lobačevskytė yra tamsiaplaukė. O aš ieškau vairuotojos blondinės. Gal čia įsijungė slaptas noras atkeršyti dėmesio sulaukusioms šviesiaplaukėms? Galiu nuraminti panelę Agnetą ir atsakingai pareikšti, kad jos atveju padarysiu išimtį. Jei tik nori, ji gali kandidatuoti į šias pareigas – galėtų mane vežiodama pasakoti apie įstatymus ir jų pažeidimus“, − teigia A.Valinskas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba pradėjo tyrimą dėl Arūno Valinsko darbo skelbimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius