-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūno Valinsko sūnus apie „barakudas“: „Tegu jos būna gudrios, mes irgi nedurni!“

„Jei mergina norėtų būti su manimi dėl pavardės, kaip man jaustis? Tegu šiuolaikinės merginos būna gudrios, bet mes taip pat ne durni!“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ teigs Arūnas Valinskas jaunesnysis.
Arūnas Valinskas jaunesnysis
Arūnas Valinskas jaunesnysis / LNK nuotr.

Vaikinas neslėps, jam ne kartą teko susidurti su merginomis, kurios jo aplinkoje sukosi ir dėmesio siekė norėdamos tik pasinaudoti. „Yra buvę tokių atakų, bet aš visada tokius žmones laikau atokiai. Apskritai, sunkiai prisileidžiu žmones ir nesu toks degtukas, kad „O, jei žmogus gražus, važiuojam“. Gal dėl to norinčios manimi pasinaudoti greitai praranda susidomėjimą“, – pasakos A.Valinskas. Pasak pramogų pasaulio žvaigždės sūnaus, jis nuo vaikystės išsiugdė imunitetą tiems, kurie bendrauja siekdami naudos.

„Mačiau kiek mano tėvas turėjo draugų ir kiek turi dabar. Kaip keitėsi veidai pas mus atvykstančių svečių. Vienais metais vieni žmonės, kitais, žiūrėk, jau jų nėra. Tai išmokė naujus pažįstamus, trokštančius bendrauti, laikyti per tam tikrą atstumą, bei kaskart patikrinti“, – pasakos A.Valinskas.

Tai pirmasis viešas ir toks atviras Arūno Valinsko jaunesniojo interviu. Vaikinas aprodys ir nediduką savo kambarį, kuriame gyvena tėvų namuose pastarąjį pusmetį. Gausybė knygų ir net trys gitaros. Arūnas pasakos, kad grojimas gitara jo hobi, o knygas jis skaito nuo vaikystės, įpratintas tėvo. Pasak jo, tėvai jį auklėjo itin griežtai.

„Tėvai visą laiką buvo labai užimti, daug dirbo, o namuose buvo retai. Tačiau jau kai būdavo, pajusdavau visą tėvo griežtumą. Devintą turėdavau eiti miegoti, pažymių knygelė tikrinama kasdien, o trimestro vidurkio pažymiai turėjo būti aukštesni nei septynetas“, – pasakos A.Valinskas. Pasak vaikino, kvailiojimai jo šeimoje buvo netoleruojami. Tėvai buvo išmokę elgtis taip, kad aplinkiniams netektų raudonuoti. „Jei kiti įsivaizduoja, kad Valinskas, tai dabar pirks vis naujas mašinas, daužys jas,  ir keis merginas kas savaitę, tai džiugu juos visus nuliūdinti...“, – tikins Valinskioku pravardžiuojamas Arūnas.

Kaip reaguoja aplinkiniai išgirdę A.Valinsko sūnaus vardą ir pavardę? Ir kodėl jaunasis Arūnas savo pavardę dažnai stengiasi nutylėti? Atsakymai – jau šiandien, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“, 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius