-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Baukutė grįžta į televizijos eterį

Aktorė Asta Baukutė neria į situacijų šou „Atsargiai – moterys!“. Keturių vaikų motina A.Baukutė įsitikinusi, kad Seime praleisti ketveri metai jos aktorinių gabumų nesugadino.
Asta Baukutė situacijų šou „Atsargiai – moterys!“
Asta Baukutė situacijų šou „Atsargiai – moterys!“ / BTV nuotr.

„Jaučiu, kad formos nepraradau. Sumontuotos laidos nemačiau, bet iš režisieriaus ir kitų reakcijos supratau, kad visiems teikiu daug džiaugsmo. Jaučiausi labai gerai ir tai galės įvertinti žiūrovai“, – šypsojosi aktorė, kurią ypač sužavėjo darbas su „Atsargiai – moterys!“ filmavimo komanda.

A.Baukutės neišgąsdino ir tai, kad po aktorinio darbo pertraukos iš karto teko įšokti į greito tempo situacijų šou, kur tenka greitai persikūnyti iš vieno charakterio į kitą.

„Aš turiu tam patirties. Tai ne spektaklis, kur turi laiko įsijausti. Tai šaltas dušas ir išsilavinimo patikrinimas. O aš tą išsilavinimą turiu“, – kalbėjo pasitikėjimo savimi nestokojanti A.Baukutė.

Anot jos, darbo televizijoje neturėtų bijoti nei jauni, nei patyrę aktoriai, nes tai puikios treniruotės. „Personažai televizijoje netrukdo sukurti Hamleto teatre“, – įsitikinusi ji.

Situacijų šou „Atsargiai – moterys!“ taip pat sužinosite, kaip laikyti ir prižiūrėti vyrą, kas nutinka, jei pavėluoji sugrįžti iš darbo 22 metus, kaip įvaryti infarktą kaimynei ir kodėl meilužės miegamajame reiktų pasisaugoti Pono Lepečkojo.

„Atsargiai – moterys!“ – antradienį, 19 val. 25 min. per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius