Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius pakvietė svečius į prabangius pusryčius su ikrais ir šampanu

Nuolat už stilių ir puikų skonį giriama stilistė Asta Valentaitė ir jos bičiulis, garsusis stilistas Mantas Petruškevičius antradienio vidurdienį „Stiklių“ viešbučio restorane pristatė naują TV3 televizijos laidą „Patys pačiausi“.
Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius
Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė

Vėlyvų pusryčių metu Asta ir Mantas žadėjo nustebinti žiūrovus reportažais iš išskirtinių vakarėlių, kelionių, viešnagių mados pristatymuose ir prabanga dvelkiančių viso pasaulio parduotuvių.

Į kviestinius pusryčius atvyko dizainerė Ella Tatarinova, Jolanta Mikalajūnienė, Egidijus Sidaras, Asta Dagilienė, Alesia ir Artūras Litvinionokai bei kiti svečiai, apipylę renginio kaltininkus gėlėmis. A.Valentaitė ir M.Petruškevičius pusryčiams parūpino šampano, raudonųjų ikrų, mažyčių blynelių ir kitų gardumynų.

„Mūsų naują projektą pavadinome „Patys pačiausi“, nes mėgstame išsišokti, Astai tai gaunasi slapčia, o man tyčia. Norime būti patys pačiausi ir laidoje sukviesti žmones, panašius į save. Stengsimės vengti nuvalkiotų temų, nuolat akcentuojamų tariamų elito damų, žadame palaikyti laidos koncepciją kalbindami menininkus, aktorius, ne tik šou verslo elitą, bet ir kultūros, verslo, sporto, meno žmones“, – laidą pristatė Asta ir Mantas.

Jie žadėjo skirti dėmesio kiekvienam žmogui, kuris gali nustebinti Lietuvą. „Nenorime akcentuoti nuodėmių, stengsimės kurti pozityvią laidą, rodysime ne tik Lietuvą, bet ir užsienį, rinksime sportiškiausius, gražiausius žmones“, –  kalbėjo A.Valentaitė.

„Mes kartais pasipešiojame, bet puikiai vienas kitą pažįstame, žinome, ko tikėtis, už ką atleisti. Debiutuodama televizijoje nesijaudinu, jaučiuosi puikiai, šalia turiu gerą draugą, bičiulį. Ši patirtis tikrai man daug duos“, – pristatymo metu kalbėjo stilistė. Laidos metu Mantą ir Astą puoš dizainerių drabužiais prekiaujanti prabangi parduotuvė „Du broliai“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius