-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė netyčia tapo blondine: „Anksčiau sakiau, kad tokia niekada nebūsiu“

Kone viena smagiausių veiklų moterims – galimybė atsinaujinti. Atėjus vasarai tai padaryti sumanė ir Asta Valentaitė. Nors ir anksčiau ji sau yra pasižadėjusi niekada netapti blondine, visgi šįkart modelis plaukus ne tik nusirėžė, bet ir gerokai juos pašviesino.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / Karolinos Mežanec, asmeninė nuotr.

„Kadangi sukuosi grožio pasaulyje, jau atėjo laikas kiek atsinaujinti. Plaukai man yra labai svarbi detalė, visuomet jais rūpinuosi. Tačiau man taip pat įdomu pabandyti ir kažką kitokio, juk kiekvienas meistras išvaizdoje įneša naujų vėjų. Todėl kol viešėjau Londone, nuvykau apsikirpti pas tikrą profesionalą James'ą Galvinn‘ą. Su juo pasitarėme, kad bandysiu atsiauginti plaukus, todėl reikėjo šiek tiek daugiau pakirpti. Aišku, jie dabar kur kas trumpesni, bet man patinka“, – 15min sakė A.Valentaitė.

Astos natūrali plaukų spalva pilkšvai rusva, tačiau ją moteris visada mėgsta paryškinti. Šįkart – nepabijojo ir ją visiškai pakeisti – tapo blondine.

„Kadangi jau buvo laikas dažyti plaukus, grįžus į Lietuvą nuėjau pas savo meistrę Sonatą Daikerienę. Šiaip būdama 17-os esu tapusi blondine, tačiau po to sakiau, kad daugiau nebegrįšiu prie šitos spalvos. Tačiau dabar technologijos, dažai ir meistrų profesionalumas pažengęs į priekį, tai galima dažniau paeksperimentuoti.

Dabar vasara, pamaniau, kad kaip tik būtų metas pašviesinti plaukus. Iš tikrųjų meistrei netyčia gavosi šviesiau nei įprastai, bet man labai patiko“, – šypsojosi Asta.

A.Valentaitė pripažįsta, kad paprastai su meistrais ji nelinkusi eksperimentuoti – atsirenka tik geriausius kirpėjus.

„Šiaip dėl meistrų esu labai atsargi. Jei moterį ne taip apkirptų, atrodo, būtų tragedija, – juokėsi ji. – Ir šiaip, juk reikia laiko, kol kirpėjai perpranta klientą, jo norus. Aš dažniausiai žinau, ko noriu, todėl ir meistro prašau išgauti tokį rezultatą. Dabar jau norėjosi šviesumo, saulės paliestų plaukų efekto, kas puikiai ir pavyko.“

Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė
Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius