Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atlanta paneigė melagingas kalbas apie jos ir mylimojo Donato Kisieliaus skyrybas

Dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta (30 m.) paneigė viename internetiniame puslapyje pasirodžiusią naujieną, neva ji ir jos mylimasis, anstoliu dirbantis Donatas Kisielius (29 m.) pasuko skirtingais keliais. Atlanta Žmonės.lt sakė, kad tokios kalbos yra visiška netiesa.
Atlanta ir Donatas Kisielius
Elena Puidokaitė ir Donatas Kisielius / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

„Nesąmonė. Tikrai to nebuvo. Kas skleidžia tokius gandus, labai neprofesionaliai elgiasi. Man labai gaila skaitytojų. Tai visiška apgavystė, kuriai aš net neturiu žodžių pakomentuoti“, – apie penktadienį per pietus pasklidusią informaciją kalbėjo pasipiktinusi dainininkė.

Tai gandas, blefas. Nežinau, dėl ko taip elgiamasi, gal dėl reitingų ar dėl neturėjimo ko parašyti.

Paklausta, ar ketina su internete skleidžiamu melu kovoti teisinėmis priemonėmis, moteris atsakė, kad taip elgtis būtų beprasmiška.

„Į tai nereaguoti neįmanoma, bet aš tikrai nesiruošiu kovoti, nes tai yra kova su vėjo malūnais. Tikiuosi, kad žmonės patys susipras. Ne aš juk turiu rankioti informaciją ir tikrinti. Tai gandas, blefas. Nežinau, dėl ko taip elgiamasi, gal dėl reitingų ar dėl neturėjimo ko parašyti“, – svarstė Atlanta.

Dainininkė teigė nenutuokianti, kas pirmas galėjo paskleisti gandus apie jos ir D.Kisieliaus neva įvykusias skyrybas.

„Nežinau ir net nenoriu žinoti ir man neįdomu. Tai yra vaikų darželis, į kurį aš tikrai nesivelsiu“, – sakė E.Puidokaitė.

Donatas ir Atlanta kartu jau ketveri metai. Šiuo metu pora gyvena šventinėmis nuotaikomis – kitą savaitę D.Kisielius švęs 30 metų jubiliejų, todėl dabar dainininkė yra pasinėrusi į dovanos paieškas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius