Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Iglė ant raudono kilimo pozavo su Simonu Pham ir sulaukė klausimų bangos: jūs pora?

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko grandiozinis M.A.M.A apdovanojimų šou. Čia raudonu kilimu žengė šimtai išsipusčiusių svečių, tarp kurių – ir Iglė Bernotaitytė, kuriai kompaniją palaikė žinomas modelis Tuen Simonas Pham.
Iglė Bernotaitytė ir Tuen Simonas Pham
Iglė Bernotaitytė ir Tuen Simonas Pham / 15min montažas

„X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė šiemet buvo nominuota „Metų proveržio“ kategorijoje, tad kaip ir kiti atlikėjai, penktadienio vakarą ji atvyko gyvai stebėti viso šou ir išgirsti – galbūt šiemet pasisekė laimėti.

Jaunoji atlikėja vakaro pradžioje, kaip ir visi svečiai, pasirodė VIP zonoje, čia ji žengė raudonu kilimu. Sustojusi prie fotosienelės, Iglė pozavo ne viena – kartu su ja į renginį atvyko modelis Simonas Pham.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į M.A.M.A apdovanojimus raudonu kilimu žengė muzikos pasaulio žvaigždės ir jų gerbėjai

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Tuen Simonas Pham
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė ir Tuen Simonas Pham

15min paklausta, ar jiedu – naujoji pramogų pasaulio pora, Iglė Bernotaitytė tai paneigė. „Mes tiesiog esame geri draugai“, – šypsodamasi teigė dainininkė.

VIDEO: M.A.M.A 2017 apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo svečiai

Beje, Iglė ir Simonas gruodžio mėnesį kartu pozavo vienoje fotosesijoje, kur pristatė šventinius įvaizdžius. „Simonas man pasirodė labai draugiškas, paprastas vaikinas“, – tąkart po fotosesijos sakė Iglė.

„Iš pradžių buvo šiek tiek nedrąsi, o vėliau puikiai įsijautė į vaidmenį. Nors ji tapo garsi labai jauna, tačiau tikrai nėra užrietusi nosies“, – kalbėjo Simonas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šventinius įvaizdžius pristatę Iglė ir Tuen Simonas Pham negaili vienas kitam komplimentų

Visgi šis vakaras Iglei Bernotaitytei labai ypatingas – atlikėja buvo nominuota Metų proveržio kategorijoje. Ir nors apdovanojimo negavo, tačiau tai tapo tik dar didesne paskata stengtis.

„Šia nominacija labai džiaugiuosi, nes praėjusiais metais tokį norą ir turėjau – būti nominuotai. Šiais metais man to užteko“, – 15min sakė atlikėja. Ji džiaugiasi įgyvendinusi savo planus, tačiau žada, kad ateityje tikrai nesustos.

„Šie metai – mano metai. Turiu daug idėjų ir planų, tikiuosi visko, ko geriausio“, – sako I.Bernotaitytė.

Iglė pripažįsta, kad be „X Faktoriaus“ to nebūtų pasiekusi. Būtent todėl didžiausius komplimentus skiria Metų atlikėjai tapusiai Monikai Pundziūtei-Monique.

„Žinau, ką ji turėjo praeiti, tad labai ją palaikau, džiaugiuosi už jos pasiekimus, ką jai pavyko padaryti“, – kalbėjo atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Natalija Bunkė pristatė iki šiol slėptą mylimąjį: kartu pasirodė ant raudonojo kilimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius