-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėjas Deivis prabangų poilsį iškeitė į šeimynišką kapstymąsi naujoje sodyboje

Ne paslaptis, jog žymūs Lietuvos pramogų pasaulio atstovai atostogoms paprastai užuovėjos ieškosi tolimuose užsienio kampeliuose, kur pavydžių akių nesekami gali mėgautis taip trokštama prabanga. Tačiau tie, kurių gyvenimas sukasi apie šeimą ir nuolatinį rūpestį atžalomis, vis dažniau atsisuka atgal į gamtą. Tokiomis nuotaikomis dabar gyvena ir žymus Lietuvos atlikėjas Deivis, kuris nuo rudens tryps ant TV3 šokių parketo projekte „Šok su manimi“.
Vakaro akimirka
Vakaro akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Deivis, drauge su žaviąja Renata Voitechovskaja auginantis vos metų sūnelį Emilį, Zarasų rajone neseniai įsigijo jaukią sodybėlę.

„Po mažu tampu žolės pjovėju, sodininku ir tiesiog žmogumi, besimėgaujančiu gamtos teikiamais malonumais. Šią vasarą tikrai nemažai praleidžiame ten laiko ir tuo esame labai patenkinti“, – maloniomis naujovėmis dalijosi Deivis. Pasak atlikėjo, ankščiau jis į tokį prie žemės linkstantį gyvenimo būdą žiūrėjo gan skeptiškai ir savęs daržuose besikapstančio tikrai neįsivaizdavo.

„Pamenu, kaip keiksnojau ir sakiau, kad kas jau kas, bet aš tai bulvių tikrai neauginsiu ir pirksiu parduotuvėj. Bet gyvenime, nori ar nenori, ateina momentas, kai prie žemės iš tiesų patraukia. Man tai įvyko gan nelauktai, tiesiog atvažiavom pirmąkart į sodybos laukus ir aš iškart supratau, jog tai stebuklinga vieta, kurioje norėtųsi leisti savo vasaras. O jeigu dar konkrečiau – norėjau, kad vaikas turėtų kur įkvėpti gryno oro, išgirsti čiulbant paukščius ar pasiklausyti varlių koncerto“, – prisipažino Deivis. Pasak žymaus vyro, į sodybą žvelgiama ir su mintimi pasisodinti ir šį tą ekologiško, užsiauginti daržovių ir vaisių, kurių be baimės ir nerimo gali duoti savo vaikams.

„Mestelsiu akmenuką į Renatos daržą, mat šią vasarą ji dar nespėjo nieko pasodinti. Žinoma, ji grūmoja pirštu man, neva aš dar neperkasiau žemės, tačiau kol kas tam išties nėra laiko. Buvo keletas intensyvių talkų, kurių metu su draugais tvarkėm aplinką ir namą“, – apie malonius rūpesčius pasakojo Deivis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius