-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėjas Gabrielius Vagelis nusiskuto plaukus: „Labiausiai bijojau, ką mama pasakys“

Atlikėjas Gabrielius Vagelis tikrai žino, kaip stebinti. Prieš pusmetį gerokai patrumpinęs savo tarsi vizitine kortele tapusius ilgus plaukus, dabar ryžosi dar ryškesniems pokyčiams – juos visiškai nusiskuto.
Gabrieliaus Vagelio pokyčiai
Gabrieliaus Vagelio pokyčiai / 15min nuotr.

Penktadienio vakarą apsilankęs Vyrų mados savaitės uždaryme, atlikėjas kaip reikiant nustebino savo gerbėjus. Užlipęs ant scenos jis sulaukė nuostabos šūksnių, o priežastis labai akivaizdi – dažnam atpažinti Gabrielių buvo išties sunku.

„Mėgstu keistis“, – vos paklaustas apie pokyčius nusijuokė atlikėjas. O jie – išties ryškūs. Dar visai neseniai garsėjęs savo ilgais, šviesiais, vėjyje besikedenusiais plaukais, dabar džiaugiasi vos ne plika galva.

„Kažkada labai norėjau ilgų plaukų, tai užsiauginau, o dabar jaučiausi pasiruošęs pokyčiams. Nusiskusti galvą irgi svajojau seniai“, – 15min sako G.Vagelis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Apdovanojimų akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Apdovanojimų akimirka

Anot jo, plaukai auga išties greitai, todėl jaudulio ryžtis pokyčiams nebuvo. Na, gal šiek tiek.

„Labiausiai bijojau, ką pasakys mama. Jai labai patiko mano plaukai, tad man grįžus namo sakė: tikiuosi šito nemačiau. Bet po kokių penkiolikos sekundžių nusprendė, kad man šukuosena labai tinka. Kuo labiau, tuo geriau vertina šį sprendimą, džiaugiasi, kad nusikirpau“, – sako atlikėjas.

Rezultatu džiaugėsi ne tik mama, bet ir pats Gabrielius. Paprašęs draugo, plaukų stilisto Ainiaus Marinskio įgyvendinti šį užmojį, save išvydęs veidrodyje liko labai patenkintas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Gabrielius Vagelis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Gabrielius Vagelis

„Labai geras jausmas, tad sprendimo visiškai nesigailiu. Manau, kad dabar pats geriausias metas eksperimentuoti su plaukais ir žiūrėti, kas labiausiai tinka“, – sako jis. Tad nors ir dabar plaukų ant galvos nelikę, nereiškia, kad ateityje nebe išvysime ilgaplaukio Gabrieliaus.

„Labai sunku palyginti, kuri šukuosena man pačiam labiau patiko. Dabar jaučiuosi gerai, bet kai turėjau ilgus plaukus, irgi buvo gerai“, – juokiasi atlikėjas.

Ir nors pačiam priprasti prie naujo įvaizdžio nėra sunku, kiek daugiau problemų kyla aplinkiniams. Gabrielius juokiasi, kad jį atpažinti tikrai darosi sunkiau, tad netrūko ir kuriozinių situacijų. „Iš nugaros mane sunku atpažinti, tad atsisukus būna, kad nusteba“, – šypsosi atlikėjas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielius Vagelis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gabrielius Vagelis

O ar prieš pokyčius Gabrielius tariasi su aplinkiniais? „Kadangi šiuo metu širdies draugės neturiu, tad leidimo pokyčiams atsiklausti nereikėjo. Bet visada pasitariu su aplinkiniais, įvertinu jų reakciją. Bet galiausiai darau taip, kaip noriu, nes, galų gale, pokyčiai vyksta su manimi“, – juokiasi jis.

Tiesa, tai nėra vienintelė staigmena, kurią penktadienį atlikėjas pateikė gerbėjams. Po pertraukos jis pristatė naują dainą „Gęsta rūkas“, kurį žymi naują etapą jo karjeroje.

„Šiuo metu esu tikriausiai labiausiai subrendęs kaip žmogus bei kaip atlikėjas. Mano muzika laikui bėgant nemažai keitėsi ir jaučiu, kad pagaliau atrandu tikrąjį savo skambesį“, – sako jis. Iš ankstesnių dainininko kūrinių „Gęsta rūkas“ išsiskiria savo didingumu. Smuikų ritmu pulsuojantis kūrinys naujai atskleidžia klausytojų pamiltą G.Vagelio balsą ir jo muzikos melodingumą.

VIDEO: Gabrielius Vagelis - Gęsta Rūkas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius