-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atšauktas ilgai planuotas Džordanos Butkutės koncertas Vilniuje: „Tikrai labai skaudu“

Birželio pirmą dieną Vilniaus kultūros bare „Kablys“ turėjęs nugriaudėti Džordanos Butkutės koncertas „Džordana Butkutė + Gėlytės?“ vis dėlto neįvyks. Penktadienį pranešta, kad planuotas popscenos karalienės pasirodymas atšauktas – toks sprendimas priimtas nepardavus pakankamo kiekio bilietų.
Atšauktas Džordanos Butkutės koncertas Vilniuje
Atšauktas Džordanos Butkutės koncertas Vilniuje / 15min nuotr. ir koncerto plakatas

Žinia apie atšauktą Džordanos koncertą „„Džordana Butkutė + Gėlytės?“ paskelbta ir atlikėjos puslapyje socialiniame tinkle. Bilietus jau spėję įsigyti gerbėjai pinigus kviečiami susigrąžinti nuo gegužės 27 d.

Koncerto atšaukimo priežastis 15min pakomentavo Dž.Butkutės vyras ir vadybininkas Elegijus Strasevičius. Elegijaus teigimu, gerbėjų susidomėjimas renginiu buvo per menkas, tačiau tikslių skaičių įvardyti jis nepanoro.

„Nebuvo parduotas pakankamas kiekis bilietų tam, kad įgyvendintume tą užmojį, kurį buvome sugalvoję – tikrai įspūdingą ir grandiozinį. Na, bet yra, kaip yra – tenka atšaukti koncertą“, – sakė E.Strasevičius, pridūręs, kad iki koncerto likusi savaitė bilietų pardavimo atžvilgiu nelabai ką būtų nulėmusi.

Elegijus neslepia, kad atšaukus koncertą bus prarasta nemaža dalis investuotų pinigų. Vis dėlto, jeigu jis būtų įvykęs, nuostoliai būtų dar didesni.

„Atšaukus renginį patiriama didelė krūva nuostolių, nes investuota buvo daug. Na, bet kitos išeities tiesiog nėra, nes prarastume dar daugiau pinigų. Aišku, skausminga, bet pinigai kaip pinigai – juos gali užsidirbti. Tačiau yra ir kita medalio pusė, kuri tikrai nėra linksma“, – pasakojo E.Strasevičius.

Jis pripažino, kad tai, jog koncertas neįvyko, skaudu ne tiek finansine, kiek žmogiškąja prasme.

„Ruošėmės, gražinomės, viską darėme. Norėjosi pasirodyti ir pasirodyti gražiai, buvo sugalvota nauja ir labai įdomi koncepcija, tam buvo ilgai ruoštasi, bet yra, kaip yra“, – 15min komentavo E.Strasevičius.

Elegijus šiuo momentu negalėjo pasakyti, ar šią koncepciją bus bandoma atgaivinti ateityje ir ar artimiausiu metu planuojamas koks naujas grandiozinis šou, tačiau pabrėžė,, kad ne vienas Džordanos pasirodymas suplanuotas vasarą.

Koncertą „„Džordana Butkutė + Gėlytės?“ atlikėja vos prieš kelias dienas pristatė ir 15min studijoje. Džordana neslėpė, kad jo laukia su dideliu džiaugsmu, scenoje ruošiamas ypatingas šviesų šou.

VIDEO: Išskirtinis pokalbis su Džordana Butkute: „Aš viduje esu rokenrolas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius