Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrius Bružas į filmo premjerą atvyko įspūdingu „Lamborghini“: filmavimo metu vos iš jo neišvirto

Trečiadienio vakarą išskirtinei publikai pristatytas naujausias režisieriaus Tado Vidmanto filmas „Pats sau milijonierius“, o pagrindinį filmą komedijoje atliko aktorius Audrius Bružas. Per dvi filmavimo savaites pripratęs prie gero gyvenimo, jis įpročių nepamiršo – į premjerą atvyko prabangiu automobiliu.
Audrius Bružas
T.Vidmantas ir A.Bružas į filmo premjerą atriedėjo prabangiais automobiliais / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nors komedija oficialiai pradedama rodyti nuo spalio 17-osios, išvakarėse ją galėjo išvysi išskirtinė publika. Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“ buvo nutiestas raudonas VIP premjeros kilimas. Ištaiginga premjera išties įpareigojo, tad pagrindinio vaidmens aktorius Audrius Bružas kitokios transporto priemonės pasirinkti tiesiog negalėjo – sėdo prie geltono „Lamborghini“ vairo.

Panašų sportinį automobilį jis vairavo ir filmavimo metu, mat komedija „Pats sau milijonierius“ pasakoja apie trisdešimt ketverių metų Donatą Pukį, kuris kartu su savo sužadėtine Laurita ir jos kiauksinčiu madingu šuneliu Gučiu gyvena Kaune.

Audriaus Bružo atvykimas į filmo premjerą prabangiu automobiliu – galerijoje:

Už Donatą jaunesnė Laurita dirba instagramo modeliu. Tuo tarpu Donatas ne tik vadovauja viešbučiui, kurį jam prieš išvažiuodamas gyventi į Šveicariją paliko tėvas, bet visai neseniai įsigijo kriptovaliutų „fermą“ bei sportinį „Lamborghini“ automobilį.

Įvaizdis Donatui – svarbiausias dalykas gyvenime. Būtent dėl to Donato ir Lauritos veiduose nuolat spindi šypsenos. Bet tik tol, kol įjungtos telefonų kameros. Visgi viskas pakrypsta netikėta linkme, kai Donatas sulaukia tėvo skambučio.

Tiesa, tarp Donato ir Audriaus Bružo – didelis skirtumas. Nors kaip personažas Donatas mėgsta gyvenimo teikiamus malonumus, jo vaidmenį įkūnijantis Audrius Bružas sakė toks anaiptol nesąs.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./T.Vidmantas ir A.Bružas į filmo premjerą atriedėjo prabangiais automobiliais
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./T.Vidmantas ir A.Bružas į filmo premjerą atriedėjo prabangiais automobiliais

„Man svarbu, kaip šiandien įvyks premjera. Iš esmės prabanga yra arba paveldima, arba užsidirbama. Gali ja susikurti. Aš pats apie tai nemąstau, turiu daug kitų siekių ir tikslų“, – 15min komentavo jis.

Anot aktoriaus, realiame gyvenime greičio geriau neviršyti. Visgi A.Bružas prisiminė visai neseniai įvykusį atvejį, kai jam nepavyko saugiai suvaldyti prabangaus automobilio.

„Per filmavimą vos neiškritau iš automobilio, ir filme, kur matosi, kaip „Lamborghini“ nurieda, tai yra realus, tikras kadras. Gerai, kad automobilis sustojo, būtų nulėkęs, atsitrenkęs į bortelį filmavimo metu. Taigi buvo kuriozų“, – kalbėjo kriptomilijonieriaus vaidmenį atliekantis aktorius.

Premjeros akimirkos – galerijoje:

VIDEO: Tado Vidmanto filmo žvaigždė – apie Paulių Aršauską, milijonus ir gyvenimo vaidmenį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius