-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurelija Grikšaitė-Pankita. Naujoji erotikos deivė

Regis, Lietuvos pramogų padangėje sužibo dar viena skandalistė, nepripažįstanti jokių tabu. Žiniasklaidą apskriejo vaizdeliai, kuriuose dainininko Algirdo Grūdinskio-Grūdo (25) mylimoji nuogut nuogutėlė pozuoja Katedros aikštėje prie kalėdinės eglutės.
Aurelija Grikšaitė-Pankita ir Algirdas Grūdinskis-Grūdas
Aurelija Grikšaitė-Pankita ir Algirdas Grūdinskis-Grūdas / V. Ovadnevo nuotr.
Temos: 1 Erotika
V. Ovadnevo nuotr./Aurelija Grikšaitė-Pankita
V. Ovadnevo nuotr./Aurelija Grikšaitė-Pankita

Filmuota medžiaga, pavadinimu „Jingle Balls“ (liet. k. – „Skambančios sėklidės“), gana intriguojanti: Pankita (24) nusimeta drabužius ir, pasipuošusi tik Snieguolės kepuraite ir auliniais batais, viešoje vietoje rangosi prieš vaizdo kamerą. Fone matyti praeiviai, mėginantys erotinę fotosesiją įamžinti ir savo mobiliaisiais telefonais. „Man tai buvo prikolas, linksma, tipo, va, maniau, su pažįstamais nusifotkinsiu ir pinigėlių gausiu. Aš drąsi mergina“, – savo poelgį laidai „Super L.T.“ paaiškino Pankita.

Tiesa, ši erotinė fotosesija vyko, kai Aurelijai sukako aštuoniolika. Tuomet ji buvo labai padykusi mergina, nuolat savo poelgiais keldavusi rūpesčių tėvams. Internete netgi galima rasti anketą, kurioje šėliotoja skelbiasi sutinkanti pozuoti nuoga už 150 JAV dolerių už valandą įkainį.

Šiandien mergina tikina pasikeitusi šimtu procentų. „Prieš trejus metus įvyko didžiulė avarija. Buvau netekusi sąmonės, ištvėriau daug operacijų. Ilgą laiką sėdėjau invalido vežimėlyje. Mane buvo ištikusi koma, suvokiau, kad galiu niekada nebevaikščioti. Laimei, atsigavau, o ant kūno likusius randus paslėpiau tatuiruotėmis“, – prisipažįsta mergina, kurios kūną puošia dvylika tatuiruočių.

O kaip reagavo Pankitos mylimasis, internete išvydęs pikantiškų savo išrinktosios nuotraukų ir vaizdo siužetų? „Pyko... – neslepia mergina. – Labai išsigandau, kad visa tai gali sugriauti mūsų santykius. Laimei, viskas baigėsi gerai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius