-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Aušros Štukytės barnius su mylimuoju girdi net kaimynai

Laidoje „Sekmadienio rytas“ besisvečiuojanti aktorė Aušra Štukytė atvirai prabils apie savo tamsiąsias asmenybės puses, santykius su sužadėtiniu Dmitrijumi Radinu ir sunkią aktoriaus duoną, privertusią imtis naktinio valytojos darbo.
Aušra Štukytė ir Dmitrijus Radinas
Aušra Štukytė ir Dmitrijus Radinas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Nors svajojo tapti policininke, A.Štukytė baigusi mokyklą įstojo į aktorinio meistriškumo studijas. Ir, pasirodo, tai jai išėjo į naudą – šiandien ji gerai žinoma, televizijos, kino ir teatro aktorė.  Tačiau tai pasiekti nebuvo paprasta. Garsi aktorė atviraus, jog po bakalauro studijų jai teko imtis naktinio valytojos darbo tam, kad galėtų pragyventi. 

„Dvejus metus studijavau magistrantūrą. O studentas – žmogus, kuris nėra turtingas. Ir jeigu tavo tėveliai taip pat nėra turtingi, Vilniuje kažkaip reikia išgyventi, bendrabutis nebepriklauso. Ateina laikas, kai reikia pačiai pradėti rūpintis buitimi. Teko ieškotis darbelio“, – atviravo A. Štukytė, kuri naktimis „Litexpo“ rūmuose dirbo valytoja.

Laidos vedėjai Astai Stašaitytei-Masalskienei pasiteiravus, apie A.Štukytės ir jos sužadėtinio santykius, aktorė neslėpė – kad jie, tikrai ne iš tų, kurie tik meiliai šnekučiuotųsi. Dvi temperamentingos sielos kartais išsišūkauja ir vaidijasi taip, kad jų barniai girdisi net kaimynams.

Pasak A.Štukytės, ji yra valdinga, todėl dažnai nenori nusileisti kitiems. „Man dažnai sako, ne tik mylimas žmogus, bet ir bendradarbiai, kad turiu „princesišką“ savybę. Turi būti taip, kaip noriu aš. Tačiau malonu, kad kartais žmogus darai pažangą ir sugebi kalbėtis, išmoksti klausytis kitų. Galima sušvelninti savo blogąsias puses, nes dažniausiai dėl jų nukenti tik tu pats. Ir jeigu tu nori kažko gyvenime pasiekti, tenka keistis“, – laidoje „Sekmadienio rytas“ kalbės aktorė.

Vegetariško brokolių apkepo receptas bei išsamus pokalbis su aktore A.Štukyte – sekmadienį, 10.00 per BTV. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius