Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Austra Skujytė: „Ramunės Piekautaitės kūryba žaviuosi seniai, tačiau kolekcijos pristatyme buvau pirmą kartą“

Balandžio 4-oji daugumos mada besidominčių žmonių atmintyje įstrigs kaip stilingiausia šio mėnesio diena. Juk ne taip jau dažnai savo tarpsezonine kolekcija moteris pamalonina viena žinomiausių moteriškų drabužių kūrėjų dizainerė Ramunė Piekautaitė. Jos kolekcijos „Cruise 2013“ pristatyme pasirodė ne viena žinoma pora ir dar daugiau garsių moterų. Viena jų – dizainerės gerbėja ir klientė, lengvaatletė olimpinio medalio laimėtoja Austra Skujytė.
 Austra Skujytė
Austra Skujytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Ramune susižavėjau jau seniai. Buvau Druskininkuose ir praeidama pro šalį sumaniau užeiti į ten esantį jos saloną. Pradėjau matuotis jos kurtas sukneles vieną po kitos, nes jos man visos patiko. Be to, esu aukšta, o Ramunės suknelės visos ilgos, tad man tinka“, – portalui Žmonės.lt sakė sportininkė.

Ji patikino, kad kai turi progą visuomet apsilanko R.Piekautaitės salonuose ir sau ką nors išsirenka. Tiesa, jos drabužių kolekcijos pristatyme ji lankėsi pirmą kartą.

„Gavau Ramunės pakvietimą ir nusprendžiau ateiti, – šypsojosi ir pridūrė, – ateityje norėčiau apsilankyti ir Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme.“

Sportininkė patikino, kad domisi ir jaunų kūrėjų darbais, kad jai patinka jų drąsūs kūriniai, tačiau vienos, labiausiai patinkančios pavardės ji išskirti nenorėtų.

Kviečiame pažiūrėti R.Piekautaitės kolekcijos „Cruise 2013“ pristatymo vaizdo įrašą:

VIDEO: Ramunė Piekautaitė fashion collection "Cruise 2013"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius