-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje moteris pareikalavo kompensacijos už sužalojimą per „seksą darbe“

Viena australė, kurią sužalojo viešbučio kambaryje nukritęs šviestuvas, kai moteris mylėjosi per darbo komandiruotę, trečiadienį kreipėsi į teismą, reikalaudama kompensacijos iš vyriausybės.
Besimylinti pora
Besimylinti pora / 123RF nuotr.

Nukritus ant sienos virš lovos įtaisytam šviestuvui, moteriai, kuri tuo metu mylėjosi, buvo sužalota nosis, burna ir vienas dantis, sakė jos advokatas, pridūręs, kad jo klientė taip pat patyrė psichologinę traumą.

Valstybės tarnautoja, kuri nukentėjo nakvodama viename užmiesčio viešbutyje prieš oficialų susitikimą, kreipėsi į federalinį teismą, tvirtindama, jog jai turi būti išmokėta kompensacija, nes incidentas įvyko per oficialią komandiruotę.

Jos advokatas Leo Grey sakė teisėjui Johnui Nicholasui, jog moteris nukentėjo „per įprastą gyvenimišką įvykį, kokių dažnai nutinka motelių kambariuose naktį“ ir kad jai nereikėjo gauti oficialaus leidimo parsivesti ką nors į savo kambarį.

„Šiaip ar taip, dabar ne praeito amžiaus 3-asis dešimtmetis“, – samprotavo L.Grey.

Valstybės tarnautojų saugos agentūra „ComCare“ protestuoja dėl šio reikalavimo, teigdama, jog seksas su atsitiktiniais partneriais niekaip nesusijęs su darbu ir yra „jos asmeninis išdykavimas“.

Pasak „Comcare“ teisininko Andrew Bergerio, su vyriausybės reikalais išvykusiems žmonėms reikia pavalgyti, išsimiegoti ir pasirūpinti savo asmenine higiena, tačiau „nebūtina užsiiminėti seksu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius