Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bastille“ koncerto Vilniuje klausėsi ir Lietuvos muzikantai: „Iš jų galima daug išmokti“

Penktadienio vakarą sostinėje vyko britų rokerių „Bastille“ koncertas, į kurį susirinko ištikimiausi grupės gerbėjai. Tarp jų „Siemens“ arenoje šurmuliavo ir Lietuvos muzikantai.
Grupės „Freaks on Floor“, „Colours of Bubbles“, „ba.“
Grupės „Freaks on Floor“, „Colours of Bubbles“, „ba.“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Rugsėjo mėnesį išleisto antrojo „Bastille“ albumo „Wild World“ pristatymo nepraleido „G&G Sindikatas“ narys Donatas Juršėnas-Donciavas, grupių „Freaks on Floor“, „Colours of Bubbles“, „ba.“ nariai.

Repo grupės „G&G Sindikatas“ narys Donatas Juršėnas-Donciavas 15min pasakojo, kad į „Bastille“ koncertą atėjo vedinas smalsumo.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Juršėnas-Donciavas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Juršėnas-Donciavas

„Esu girdėjęs tik kelias jų dainas, bet vis tiek esu čia. Kadangi pats esu muzikantas, mėgstu visokią muziką – į tai žiūriu iš profesionalios pusės ir man įdomu pažiūrėti, ką jie padarys“, – sakė D.Juršėnas-Donciavas.

Grupės „Freaks on Floor“ lyderis Justinas Jarutis sakė, kad yra dalyvavęs „Bastille“ koncerte ir net bendravęs su atlikėjais. Be to, šiame koncerte jis lankosi ir todėl, kad su grupe „ba.“ ir „Colours of bubbles“ balandžio 29-ąją „Siemens“ arenoje surengs didžiausią pasirodymą savo karjeroje.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jarutis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jarutis

„Su jais esu net bendravęs, kai lankėsi pirmąkart Lietuvoje. Man jų muzika tikrai patinka ir yra pažįstama. O išėjo taip, kad su kolegomis susitikome apžiūrėti visas patalpas, nes čia koncertuosime“, – sakė J.Jarutis.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Freaks on Floor“ lyderis Justinas Jarutis su modeliu Justina Čėsnaite susilaukė pirmojo vaiko

Grupės „Colours of Bubbles“ vokalistas Julijus Aleksovas teigė, kad iš kiekvienos grupės pasirodymų galima pasisemti patirties.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Benas Aleksandravičius, Julijus Aleksovas, Justinas Jarutis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Benas Aleksandravičius, Julijus Aleksovas, Justinas Jarutis

„Nesame didžiausi šios grupės fanai, bet kaip muzikos gerbėjai, sekame didžiuosius vardus. Reikia pamatyti gyvus jų pasirodymus, nes jie būna profesionalūs ir, be abejonės, iš jų galima labai daug išmokti“, – teigė J.Aleksovas.

Grupės „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius sakė, kad nors ir nejaučia didelių simpatijų grupei „Bastille“, norėjo išvysti jų sceninį pasirodymą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Benas Aleksandravičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Benas Aleksandravičius

„Nesu gerbėjas šios grupės, bet koncertas – visai kas kita. Be to, noriu apsiprasti prie aplinkos prieš mūsų koncertą“, – sakė B.Aleksandravičius.

Šis „Bastille“ koncertas yra įtrauktas į grupės pasaulinį turą „Wild Wild World“, kuris yra kol kas svarbiausias ir didžiausias grupės istorijoje. Vaikinai per beveik pusę metų tiesiog išnaršys JAV ir Europą, nedideles ir jaukias sales pagaliau iškeitę į tūkstančius klausytojų talpinančias arenas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Britų rokeriai „Bastille“ Vilniuje pristatė savo laukinį pasaulį: į minią nėręs vokalistas sukėlė ekstazę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius