Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Nicholson pasižadėjo 2013-aisiais metais valgyti daugiau daržovių ir būti ryžtingesnė

Kiekvienų Naujųjų metų išvakarėse milijonai žmonių visame pasaulyje pasižada kitais metais nuversti kalnus – pradėti sportuoti, siekti karjeros aukštumų, sveikiau maitintis... Tačiau tik vos keli iš jų būna išpildyti. Bet štai kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson kiekvienų metų pabaigoje duotus pažadus stengiasi išpildyti visus.
Beata Nikolson
Beata Nikolson / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Šiais metais norėčiau kuo mažiau atidėlioti ir būti ryžtingesnė. Jeigu kažką sugalvosiu, eiti padaryti dabar, o ne atidėlioti. Mes juk visi esame neprasti atidėliojimo meistrai“, – Žmonės.lt savo pažadus atskleidė Beata.

Moteris juokėsi, kad daugelis, kaip ir ji pati, kiekvienais metais žada sportuoti, eiti laiku miegoti, valgyti daug daržovių. „Tačiau aš jau keičiu šiuos pažadus, tad kitiems metams lieka – daržovės, efektyvumas, mažiau atidėliojimo ir džiaugimasis kiekviena diena. Manau, kad kiti metai bus labai įdomūs, nes aš jau turiu daug visokiausių planų“, – intriguoja Beata.

O paklausta, kaip po kelių savaičių nemesti kelio dėl takelio ir išpildyti duotus pažadus, B.Nicholson patarė: „Reikia gerai suformuluoti pažadą ir jį užsirašyti. Tada yra daugiau šansų, kad tas užrašytas noras ar suformuluota mintis išsipildys. Aš prieš penkis metus pradėjau Naujuosius metus noru pradėti rašyti savo tinklaraštį ir va pažiūrėkite į ką viskas išsirutuliojo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius