-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Nicholson su šeima iš Londono kraustosi gyventi į Vilnių

Ilgą laiką tarp Lietuvos ir Didžiosios Britanijos gyvenusi Beata Nicholson su visa šeima nusprendė apsigyventi Lietuvoje. Čia atvyks ir Beatos vyras Tomas. Šeima į Lietuvą atsikraustyti ketina vėlyvą pavasarį.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

„Štai jums ir šarangė susirangė… Ką gi tai galėtų reikšti? Ogi nemažus pokyčius mano ir mano mažos šeimos gyvenime. Man tai jau žinoma nuo vasaros vidurio, tai aš spėjau apie viską pagalvoti kokius aštuoniolika tūkstančių kartų, o jums tai pirmą kartą sakau. Tuoj viskas ir jums paaiškės, kaip čia dabar Vilnius taps Londonu, o Londonas Vilniumi…“, – savo tinklaraštyje rašo B.Nicholson.

Moteris pasakojo, kad iniciatyvą parodė jos vyras Tomas. „Va tada taip ėmėm ir nusprendėm, kad reikia nebijoti naujų dalykų, kad mums visiems tai bus nuotykis ir aplinkos pakeitimas, ir jei nepadarysim to dabar, tai nežinia, kada bus tinkamas laikas“, – sakė Beata ir pridūrė, kad šis sprendimas bus naudingas jos šeimai. Esą Lietuvoje jiedu galės daugiau laiko praleisti su vaikais ir giminėmis.

B.Nicholson vyras Tomas savo darbų apleisti neketina. Nuosavam verslui jis vadovaus iš Lietuvos. Žurnalistė ir kulinarė savo tinklaraštyje atskleidė, kad tokį šeimos sprendimą labiausiai palaikė anyta. Ji mano, kad toks pokytis šeimai bus į naudą, o ji pati mielai atskirs aplankyti anūkų.

„Aš tai džiaugiuosi, aišku, nes grįžtu namo! Ar jūs suprantate, ką tai man reiškia? Man tai reiškia viską ir dar daugiau… Ne tai, kad aš visą laiką buvau labai atitraukta nuo tų namų…“, – džiūgavo Beata ir pridūrė, kad kol kas nežino, kiek laiko Nicholsonų šeima praleis Lietuvoje.

„Galų gale galėsiu nuvažiuot grybaut ir bulvių kasti, ir daržų pas tėvą paravėt, ir pomidorų pagenėt, ir mėlynių į mišką, ir grybauti, galėsiu konservuoti pomidorus žiemai ir burokėlius obuolių sultyse marinuoti, ir grybus džiovinti, ir draugams puotas kelti, ir kada noriu važiuoti prie ežero, ir į mišką, ir prie jūros, ir prie upės“, – planais dalijosi B.Nicholson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius