Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besiskiriantys Zvonkai vestuvinių žiedų dar nenusimovė (nuotraukos)

Antradienį prieš pietus rengdamiesi „LNK-Fun2Go“ žvaigždžių lenktynėms, kurios yra „Omnitel“ 1000 km lenktynių Palangoje dalis, Lietuvos pramogų verslo ir politikos atstovai treniravosi Vilniaus Plytinės kartodrome. Tarp sėdusiųjų į kartus buvo ir pirmadienį skyrybas patvirtinę Deivydas bei Natalija Zvonkai.
Treniruotės akimirka
Treniruotės akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šiltai trasoje bendravę sutuoktiniai ir už jos ribų nedemonstravo pykčio ar nepasitenkinimo vienas kitu. Natalijai važiuoti sekėsi kur kas geriau: nors startavusi pirma vėliau nusileido kai kuriems kolegoms, buvo akivaizdu, kad Deivydui kartingą valdyti sekasi kur kas sunkiau. Jis visą treniruotės laiką važiavo besivaržančiųjų gale, o dauguma jį lenkė ratu. D.Zvonkus ilgokai užtruko ir įvažiavęs į apsaugines tvoreles, o paskui į trasą išniro tiesiai žmonai prieš nosį. Kurį laiką važiavusi už gerokai lėtesnio sutuoktinio N.Zvonkė vėliau neapsikentė ir jį aplenkė.

Po treniruotės nusiėmusios šalmus ir persirengusios žvaigždės negailėjo šypsenų, o N.Zvonkė nepraleido progos per dantį patraukti savo vyro. Vėliau moteris pareiškė, kad jai „dar rytas“, ir ragino visus greičiau skirstytis. Prieš išsivažinėdamos kas sau, žvaigždės drauge pozavo ant pakylos ir negailėjo sveikinimų visus konkurentus aplenkusiai Jolantai Paulauskienei.

Pozuodamas D.Zvonkus demonstratyviai stengėsi būti kuo arčiau žmonos, vis uždėdavo jai ant peties ranką. Ant abiejų Zvonkų rankų buvo matyti vestuviniai žiedai, kuriuos besiskiriantys žmonės dažnai linkę palikti namuose. Deivydas, 15min.lt paklaustas, galbūt šiltas bendravimas – ženklas, kad skyrybų sprendimas buvo skubotas, tikino padėties nekomentuosiąs. Jis taip pat nekomentavo gandų, kad skyrybas paskatino jo draugystė su moterimi, dirbančia televizijoje.

Iš kartodromo Zvonkai išvažiavo vienu automobiliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius