Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beveik pusmetį nagrinėtoje buvusio krepšininko Artūro Javtoko žmonos Akvilės byloje – netikėta atomazga

Antradienį Vilniaus apylinkės teisme buvo padėtas taškas administracinių teisės pažeidimų byloje, kurioje buvusio krepšininko ir verslininko Artūro Javtoko sutuoktinė Akvilė Javtokienė kaltinama dėl avarijos ir tyčinio pasitraukimo iš įvykio vietos. Teisėjas, nedalyvaujant A.Javtokienei ir jos advokatei, pranešė, kad byla yra nutraukiama.
Akvilė Javtokienė
Akvilė Javtokienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Teisėjas Jeugenijušas Jaglinskis susipažinęs su bylos medžiaga, išklausęs liudytojų, į įvykio vietą atvykusių policijos pareigūnų, nukentėjusiojo „Volvo S60“ savininko Gintaro Blizgio ir kaltinamosios A.Javtokienės parodymus bei atsižvelgdamas, kad byloje dėl techninių kliūčių policijos komisariate nebuvo išsaugotos BMW X5 visureigio nuotraukos, antradienį paskelbė nutartį.

Teisėjas nustatė, kad nepakanka įrodymų, leidžiančių administracinėn atsakomybėn patraukti A.Javtokienę, todėl nutraukė moteriai iškeltą bylą dėl avarijos padarymo ir pasišalinimo iš eismo įvykio vietos.

Posėdyje nei A.Javtokienė, nei jos advokatė Greta Paskučinienė nepasirodė. Teismo priimtą sprendimą proceso dalyviai gali apskųsti per 20 dienų.

Bylos duomenimis, prabangaus visureigio BMW X5 ir sedano „Volvo S60“ smulkus susidūrimas dar praėjusią žiemą įvyko sostinės Žvėryno rajone.

Visureigio vairuotoja kaltinama tuo, kad manevruodama kliudė kitą transporto priemonę, ją šiek tiek apgadino, tačiau nekvietė policijos ir pasitraukė iš įvykio vietos. Už tai A.Javtokienei grėsė vairuotojo pažymėjimo atėmimas nuo 3 metų ir bauda nuo 3 000 litų.

Moteris bylos posėdžiuose neigė savo kaltę ir teigė, kad avarijos nebuvo, iš jokio eismo įvykio vietos ji nepabėgo ir byla jai iškelta nepagrįstai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius