Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birštono bažnyčioje aukso žiedus sumainė Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus

Itin karštą šeštadienio popietę įvyko ilgai lauktos žavios poros vestuvės – po septynerių metų draugystės susituokė televizijos laidų vedėja, „influencerė“, buvusi profesionali krepšininkė Dalia Belickaitė (25) ir jos širdies draugas krepšininkas Edvinas Šeškus (26). Mylimieji lemtinguosius „taip“ vienas kitam ištarė Birštone.
Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės
Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Krepšininkų pora romantiškus jausmus puoselėja jau beveik aštuonerius metus. Tad buvo tik laiko klausimas, kada jie žengs ir prie altoriaus.

Todėl 2020-ųjų sausį Edvinas savo mylimajai Daliai pasipiršo. Ne bet kur, o Filipinuose, kelionės metu. Tokios piršlybos Daliai buvo netikėtos.

„Taip! Nors iš tikrųjų pasakiau „Tai aišku!“ Visiškai nesitikėjau, dar dabar vaikštau kosmose ir nelabai suprantu, kas įvyko. Žinau tik tiek, kas jį labai myliu ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu būti Edvino žmona“, – tąkart džiaugėsi D.Belickaitė.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės
Arno Strumilos / 15min nuotr./Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės

O dabar, itin vasarišką liepos 10-ąją, atėjo metas ir didžiajai vestuvių dienai.

D.Belickaitė ir E.Šeškus amžiną meilę vienas kitam nutarė prisiekti Dievo akivaizdoje, Birštono Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Ceremonija prasidėjo 14 val. Pasveikinti poros atvyko būrys artimųjų ir bičiulių, tarp kurių ir žinomi žmonės – pavyzdžiui, Indrė Stonkuvienė su Vidu Bareikiu ir kiti.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis
Arno Strumilos / 15min nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis

Pastarosios dienos mylimiesiems buvo išties intensyvios ir kupinos jaudulio – jiedu dėliojo paskutinius šventės akcentus ir kaupėsi prieš lemtingąją akimirką. „Pati dar nelabai suvokiu, kas vyksta“, – prisipažino jaunoji.

Šventės išvakarėse Dalia pasiėmė savo ypatingą vestuvinę suknelę. „Ji yra tobula. Nežinau, kaip įmanoma per dešimt dienų pasiūti tokią tobulą suknelę. Viskas išėjo geriau negu tikėjausi“, – su savo sekėjais džiaugėsi D.Belickaitė.

Dar penktadienį nuvykusi į Birštoną pora apsistojo „Vytautas Mineral SPA“.

Dalia instagrame pasidalijo ir itin spalvingu vestuvių kvietimu, kurį sukūrė viena menininkė:

Tiesa, kiek anksčiau D.Belickaitė neslėpė svarstanti ir apie kitokį vedybų scenarijų, jei jų pirminius planus būtų sugriovusi pandemija.

„Vestuvėms ruošiuosi labai intensyviai. Čia tarsi mano kūdikėlis, mano projektas, į kurį atidaviau visą save. Jeigu viskas pavyks, vestuvės turėtų atrodyti įspūdingai.

Kyla visokių minčių, nes su karantinu neiname į gerąją pusę, o vestuvės – jau vasarą. Tačiau viską darome pagal planą, ir, kai artės data, tada ir darysime sprendimą. Su Edvinu pasikalbame, ką darytume vienokiu ar kitokiu atveju, ar nukeltume, ar susituoktume tik tarp artimųjų, o švęstume vėliau. Bet labai noriu tikėti, kad viskas vyks taip, kaip tikimės dabar“, – prieš kelis mėnesius kalbėjo Dalia.

Laimei, viskas pavyko puikiai ir nuo šiol Edvinas ir Dalia vienas kitą gali vadinti vyru ir žmona!

Arno Strumilos / 15min nuotr./Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės
Arno Strumilos / 15min nuotr./Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės

2020-aisiais LNK laidai „Bus visko“ Dalia yra pasakojusi, kad su mylimuoju ne vienerius metus bendravo per atstumą, mat Edvinas žaidė krepšinį viename Taivano klubų. Paklausta, kaip jiems pavyksta išlaikyti tvirtus santykius ir nesugriauti jų pavydu, mergina buvo atvira.

„Abu nevartojame alkoholio. Nesu klubų mėgėja, jis taip pat. Todėl net nekiltų tokių situacijų, kad kažkas pavydi“, – laidoje tąkart sakė Dalia.

15min primena, kad likus savaitei iki vestuvių D.Belickaitė atšventė mergvakarį. Įspūdžių kupina diena prasidėjo nuo „pagrobimo“ – bičiuliai Dalią „pagrobė“ ir pristatė ją prie įvairių užduočių. Pavyzdžiui, pripildyti automobilį langų plovimo skysčiu, užrišti vyrui kaklaraištį.

Netrukus vyrukai grąžino Dalią į jos tėvų namus. Čia jos laukė seserys, draugės ir mamos ruošiami pusryčiai. O vėliau visos susėdusios drauge žiūrėjo Dalios archyvinius vaizdo įrašus iš vaikystės, juos aptarinėjo. Netrūko ir ašarų.

Po to mergvakaris persikėlė į „Pole dance“ šokių studiją. Čia D.Belickaitei teko mokytis šio šokio subtilybių. „Tikrai negaliu patikėti, kad jos taip sugalvojo. Dabar tenka mokytis šokti ir išbandyti kitokią sportinę šaką“, – draugių sumanymą komentavo Dalia.

Tačiau tuo viskas toli gražu nesibaigė. Netrukus Dalia su draugėmis pramogavo kartingų trasoje. „Mano merginos žino – man kuo aktyviau, tuo smagiau“, – džiaugėsi D.Belickaitė.

Galiausiai mergvakaris nusikėlė į sodybą. „Tobuliausia vieta, kokia tik galėtų būti. Jos yra nerealios“, – drauges už suorganizuotą nepamirštamą šventę gyrė Dalia. Sodyboje netrūko linksmybių, skanių valgių, ryškių dekoracijų ir smagių pašnekesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius