-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitėlandas 2013“: „Fools Garden“ uždainavo lietuviškai, broliai Lavrinovičiai tapo vedėjais, Rytis Cicinas virto Mėlynbarzdžiu

Šeštadienį Juodkrantėje vykusioje „Bitėlando“ šventėje pasirodė ir broliai Lavrinovičiai, ir pasakų herojais virtę Lietuvos muzikos žvaigždės. Kasmetinės šventės akcentu tapo Marijono Mikutavičiaus dainą „Aš tikrai myliu Lietuvą“ lietuviškai sudainavę vokiečių grupė „Fools Garden“.
„Fools Garden“
„Fools Garden“ / Koncerto organizatorių nuotr.

„Bitėlando“ šventė prasidėjo Lietuvos himnu, skirtu karaliaus Mindaugo karūnavimo dienai. Vėliau koncerto estafetę perėmė broliai krepšininkai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, sekdami pasakas ir pristatydami jų herojais tapusias Lietuvos muzikos žvaigždes.

Lina Rastokaitė scenoje pasirodė kaip diva, įkūnijanti Marlin Monroe ir Marie Dietrich, o Linas Karalius iš ŽAS – kaip Pinčiukas. Justinas Lapatinskas ir Karina Krysko savo dainomis sekė vieną žinomiausių lietuviškų pasakų – „Jūratė ir Kastytis“.

Visus renginio svečius nustebino scenoje pasirodęs Rytis Cicinas atlikęs hitą „Neliesk mano damos, neliesk“ ir įkūnijęs Mėlynbarzdį. Dainininkas Mantas žinomas dainas atliko jūreivio amplua.

Vakaro kulminacija – vokiečių grupės „Fools Garden“ pasirodymas. Be žinomų hitų grupė lietuviškai atliko Marijono Mikutavičiaus dainą „Aš tikrai myliu Lietuvą“, o svečiams iš Vokietijos pritarė Justas Lapatinskas ir ŽAS.

„Bitėlando“ scenoje pasirodžiusiems atlikėjams kostiumus kūrė stilistas Kęstutis Rimdžius, kuris drauge su komanda skyrė beveik 6 tūkst. darbo valandų per kurias sukūrė daugiau nei 50 skirtingų kostiumų.

Koncerto organizatorių nuotr./Rytis Cicinas
Koncerto organizatorių nuotr./Rytis Cicinas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius