Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bušido ringe susižadėjusi Simona Kateivaitė vestuves švenčia Maldyvuose

Toli toli, kokiame rojaus kampelyje, apsuptam gamtos, basomis ant balto smėlio prie žydro vandenyno ir tik dviese... Toks buvo tobulas ir išsvajotas modelio, bušido mergaitės Simonos Kateivaitės (25) vestuvių scenarijus. Būtent tokį ji su mylimuoju Aurimu Buikiu ir išpildė – šeštadienį amžiną meilę vienas kitam prisiekė Maldyvuose.
Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys
Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš daugiau nei trejus metus vienas kitą netikėtai sutikę, praėjusį lapkritį susižadėję bušido ringe, lygiai po metų Simona ir Aurimas išskrido į Maldyvus. Į tolimąjį rojaus kampeliu vadinamą salyną juos atvedė ne tik noras pailsėti, o kur kas rimtesnis tikslas.

Vos tik susižadėjusi Simona iškart sakė, kad vestuvės bus skirtos tik jiems dviems. Tad per savaitę kartu su mylimuoju Maldyvuose suplanavo savo svajonių šventę.

O šeštadienį basomis per smėlį Simona Kateivaitė žengė link altoriaus, pastatyto ant jūros kranto, kur jos jau laukė išrinktasis Aurimas. 15min Simona sakė, kad po ceremonijos ji pasirinko vyro pavardę ir tapo Buike.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys
Asmeninio albumo nuotr./Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys

Susipažino fotosesijos metu

S.Kateivaitė pasakojo, kad jųdviejų pažintis su Aurimu prasidėjo vienos fotosesijos metu, po kurios susibičiuliavo socialiniuose tinkluose.

„Istorija tokia, kad susipažinome fotosesijos metu, po kiek laiko jis mane savo draugų pagalba susirado feisbuke. Pernai sulaukiau netikėto pasipiršimo, o lygiai po metų susikrovėm lagaminus ir nusprendėme, kad savo meilės šventę švęsime čia – Maldyvuose“, – šypsojosi S.Kateivaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys
Asmeninio albumo nuotr./Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys

Susižadėjo bušido ringe

Praėjusiais metais, lapkričio 19-ąją Simona Kateivaitė, atrodo, buvo pasiruošusi eilinį kartą žengti į bušido ringą. Tačiau ši pertraukėlė buvo visai kitokia. Ringe su didžiule raudonų rožių puokšte pasirodė ir jos mylimasis Aurimas.

„Siemens“ arenoje tą vakarą simboliškai suskambo Bruno Marso daina „Marry You“, pritemo šviesos. Priklaupęs ant kelio Simonos išrinktasis kelių tūkstančių susirinkusiųjų akivaizdoje paprašė merginos rankos.

Tokios staigmenos Simona visai nesitikėjo, tačiau, žinoma, iškart sutiko. „Tai buvo akimirka, kurios niekada neužmirsiu. Šis ringas tapo mūsų meilės vieta. Patys geriausi jausmai sukyla kiekvieną kartą čia dalyvaujant ir prisimenant“, – sakė Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys
Asmeninio albumo nuotr./Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys

Šventė tik dviems

Anksčiau S.Kateivaitė galvojo, kad savo vestuvių dieną iškels didelę šventę, kurioje netrūktų nei svečių, nei blizgučių, nei prabangių automobilių.

„Bet kai atėjo mano laikas, pamačiau, kad šventė turi būti skirta tik dviems žmonėms. Iš visų jėgų stengiausi, kad ši diena būtų tik mano ir mano mylimojo diena. Todėl vestuves surengėme ne Lietuvoje ir šventę skyrėme tik vienas kitam. Žinoma, po kelionės su šeima ir draugais šventę paminėsime, pavakarieniausime“, – pasakojo S.Kateivaitė.

Po vestuvių ceremonijos S.Kateivaitė 15min teigė, kad jiedu su vyru jaučiasi neapsakomai.

„Esame laimingi ir iš naujo įsimylėję“, – po vestuvių sakė S.Kateivaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simonai Kateivaitei bušido ringe pasipiršo mylimasis Aurimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius