-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs ilgametis TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas pradeda dirbti LNK

LNK televizija Naujuosius metus pasitiko su pokyčiais vadovybėje – nuo sausio 2-osios dienos programų direktoriaus pareigas pradeda eiti Jurgis Jefremovas.
Jurgis Jefremovas, Mindaugas Papinigis ir Tadas Gryn
Jurgis Jefremovas (kairėje), Mindaugas Papinigis ir Tadas Gryn / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Televizija stiprėjo visus pastaruosius metus, tai kryptingo ir nuoseklaus programų skyriaus, kuriam vadovavo Aivaras Prancūzevičius, darbo nuopelnas. Džiaugiuosi, kad šiuos darbus tęs ir naujai prie LNK komandos prisijungę TV profesionalai, – pranešime spaudai sako LNK generalinė direktorė Zita Sarakienė, – nuo sausio 2-osios programų direktoriaus pareigas pradeda eiti Jurgis Jefremovas, o Aivaras Prancūzevičius tęs darbus kaip LNK grupės ekspertas-konsultantas“.

Naujasis LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas sako, kad stengsis tęsti nuoseklų programų skyriaus darbą. „Man tai didžiulė garbė ir sėkmė pastaruosius keturiolika metų dirbti išskirtinai tik su rinkos lyderiais. Su džiaugsmu priimu žiūrimiausios kanalų grupės ir žiūrimiausio kanalo LNK man išreikštą pasitikėjimą bei iškeltus dar drąsesnius tikslus“, – sako J.Jefremovas.

Primename, kad J.Jefremovas buvo ilgametis TV3 programų direktorius, tačiau 2015 metais iš pareigų buvo atleistas.

Luko Balandžio nuotr./Jurgis Jefremovas
Luko Balandžio nuotr./Jurgis Jefremovas

2018-uosius televizija pradeda su pokyčiais televizijos tinklelyje, netrukus eteryje pasirodys naujo kasdieninio lietuviško serialo „Paveldėtoja“ premjera, antrasis muzikinio šou „Mes – vieno kraujo“ sezonas ir premjerinė laida „Gyvūnų policija“. Be šių naujienų, LNK kanalų grupės žiūrovų laukia „Dakaro ralio“, „Daviso“ taurės, LKL, Europos futbolo čempionato UEFA EURO 2020 TM transliacijos, naujausias „Lietuvos balso“, kuriamo pagal tarptautinį formatą „The Voice“, sezonas.

Kaip skelbiama televizijos pranešime spaudai, LNK kanalų grupė, valdanti televizijas LNK, BTV, TV1, „Info TV“ ir „Liuks!”, 2017-aisiais buvo daugiausia auditorijos pritraukusi televizijos kanalų grupė su 28,4 proc. rinkos. TV3 grupė sutraukė 20,5 proc., o LRT grupė – 10,7 proc. auditorijos.

TAIP PAT SKAITYKITE: TV3 atleido iš darbo ilgametį televizijos programų direktorių Jurgį Jefremovą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius