Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Buvęs „Žalgirio“ žaidėjas Brockas Motumas su žmona Martyna laukia pirmagimio

Porą metų „Žalgiryje“ žaidęs australas Brockas Motumas netrukus taps tėvu. Jo žmona, lietuvaitė Martyna laukiasi jųdviejų pirmagimio.
Martyna Marmaitė-Motum ir Brockas Motumas
Martyna Marmaitė-Motum ir Brockas Motumas / Asmeninio albumo nuotr.

Šia džiugia žinia Martyna Motum pasidalijo su visais, feisbuke paskelbusi savo ir Brocko nuotrauką, kurioje matyti suapvalėjęs jos pilvukas. Būsimi tėvai atrodo be galo laimingi, o rankoje Martyna laiko būsimo vaikelio ultragarsu darytą fotografiją.

Negana to, Martyna taip pat atskleidė, kada gims jos ir Brocko pirmoji atžala.

„Kūdikis Motumas jau pakeliui! Trečias mūsų mažos šeimos narys bus čia 2020-ųjų gegužę ir mes be galo džiaugiamės“, – prie nuotraukos rašė moteris.

15min primena, kad Brockas ir Martyna amžiną meilę prisiekė liepos 13-osios vakarą Amalfio pakrantėje įsikūrusiame įstabaus grožio Ravello miestelyje.

Australas B.Motumas į „Žalgirį“ atvyko prieš trejus metus, tuomet ir susipažino su vienmete M.Marmaite. Mergina tuo metu dirbo klube ir vedė „Žalgirio TV“ laidas.

„Aš pasakiau Taip. Taip savo geriausiam draugui, partneriui ir mėgstamiausiam žmogui šioje žemėje. Tam, kuris mane kasdien paverčia geresniu žmogumi. Vis dar negaliu tuo patikėti“, – po sužadėtuvių su B.Motumu yra kalbėjusi M.Marmaitė.

„Pastarieji dveji metai su tavimi buvo geriausi mano gyvenime ir aš negaliu sulaukti visų kitų metų, kuriuos praleisime kartu. Myliu tave“, – rašė pats B.Motumas.

Po sėkmingo sezono Lietuvoje B.Motumo karjera pasuko į Turkiją – jis sudarė dviejų metų sutartį su Stambulo „Anadolu Efes“ klubu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aistra krepšiniui deganti Martyna Marmaitė „Žalgiryje“ atrado ir save, ir mylimąjį Brocką Motumą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius