Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Simo Jasaičio žmona Vaida Klizaitė palaiko krepšininką: „Manau, jį išprovokavo“

Sekmadienį pasirodžius žiniai, kad Simas Jasaitis galimai naudojo smurtą prieš žmoną, atlikėją, vizažistę Oksaną Pikul-Jasaitienę ir po to pakliuvo į areštinę, prabilo ir buvusi krepšininko žmona Vaida Klizaitė-Jasaitienė.
Vaida Jasaitienė
Vaida Jasaitienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Portalo 15min feisbuko paskyroje, po įrašu apie S.Jasaitį, kai jis dėl galimo smurto prieš žmoną Oksaną atsidūrė policijos areštinėje, V.Klizaitė-Jasaitienė paliko komentarą ir išsakė savo nuomonę dėl šio skandalo.

„Kodel nerašo, kad žmona neįleidžia vyro į savo namus ir draudžia savo vyresnį sūnų atsivesti į savo nuosavus namus? Aš šiuo atveju už Simą! Nes puikiai pažįstu jį, praleidusi 7 metus. Žmonės nesikeičia – keičia juos supantys žmonės“, – po 15min įrašu feisbuke rašė V.Klizaitė-Jasaitienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Krepšininką Simą Jasaitį sulaikė policija – vyras įtariamas smurtavęs prieš žmoną Oksaną Pikul

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vaida Klizaitė-Jasaitienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vaida Klizaitė-Jasaitienė

15min susisiekė su V.Klizaite-Jasaitiene, kuri pakomentavo savo įrašą ir patikslino, ką turėjo omenyje.

„Net nežinau kaip pasakyti, bet man atrodo, kad aš labai teisingai parašiau. Būna, kad žmonės pykstasi ir yra provokuojami atitinkami veiksmai. Aš manau, kad Oksana išprovokavo tokį Simo elgesį. Aš jį puikiai pažįstu, teko ilgai gyventi kartu ir pilna teise galiu teigti, kad jis yra ramaus būdo ir geras žmogus.

Manau, kad vyro santykis priklauso nuo žmonos. Aš gandais niekada gyvenime nesiremiu, remiuosi faktais. Visko būna kiekvienoje šeimoje, bet šiuo atveju manau, kad labai daug kas išprovokuojama iš moteriškos pusės. Tokie vyro veiksmai be priežasties neprasideda. Įsivaizduokite, instagrame afišuojamos apsinuoginusios jos nuotraukos – visiškai jokios pagarbos vyrui. Lašas po lašo ir akmenį pratašo“, – teigė V.Klizaitė-Jasaitienė.

V.Klizaitė sakė, kad palaiko buvusį vyrą ir yra šokiruota šio įvykio.

„Man labai jo gaila dėl šios situacijos. Aš manau, kad daug kas pažįsta Simą ir daug kas pažįsta Oksaną, bet leidžiu sau teigti, kad žmogaus afišuojami dalykai socialinėje erdvėje gali pykdyti. Žinoma, gal čia ne dėl to, juk aš ten negyvenu ir nesidomiu jų gyvenimu“, – pasakojo V.Klizaitė-Jasaitienė.

Sekmadienį paaiškėjo, kad 35 metų Simas metais jaunesnę žmoną O.Pikul-Jasaitienę išvadino keiksmažodžiais, be to, vyras kaltinamas tuo, kad „griebė ir pasuko“ jai už rankos. Tai vertinama kaip skausmo sukėlimas, fizinis smurtas artimoje aplinkoje, už kurį gali būti taikoma net baudžiamoji atsakomybė. Krepšininko atsakomybę sunkinanti aplinkybė – jis buvo neblaivus.

15min O.Pikul-Jasaitienė telefonu sekmadienį neatsiliepė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip Simo Jasaičio skandalą vertina jo artimieji ir „Lietkabelio“ klubas

15min primena, kad V.Klizaitė-Jasaitienė ir S.Jasaitis išsiskyrė 2011 metais. 2012-aisiais teismas kaltu dėl skyrybų pripažintą S.Jasaitį įpareigojo kiekvieną mėnesį, iki sūnus sulauks pilnametystės, mokėti jo išlaikymui po 4,5 tūkst. litų – 1 303 eurus.

Tačiau vėliau su tokia išlaikymo suma S.Jasaitis nesutiko ir jiedu su Vaida įsivėlė į ginčus teisme. 2016 metais Vilniaus miesto apylinkės teismas išnagrinėjo civilinę bylą, kurioje S.Jasaitis prašė sumažinti anksčiau iš jo priteistą sumą, skirtą jo ir pirmos žmonos Vaidos Klizaitės-Jasaitienės vaiko išlaikymui. Teismo verdiktas: kiek anksčiau yra priteista, tiek S.Jasaitis privalo ir mokėti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teismas neišgirdo Simo Jasaičio, paprašiusio sumažinti alimentus buvusiai žmonai Vaidai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius