Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi „TV Pagalbos“ gelbėtoja Neringa Mažeikienė debiutuos kaip aktorė

Gražuolė didžiaakė Neringa Mažeikienė televizijos žiūrovams puikiai atpažįstama kaip ryškiai raudoną uniformą vilkinti gelbėtoja. „TV Pagalboje“ buvo visko…“, – neslepia moteris. Šiandien televizijos žiūrovai ją išvys kaip aktorę – naujame TV3 seriale „Tobula kopija“ Neringa Mažeikienė sukūrė vaidmenį.
Neringa Mažeikienė
Neringa Mažeikienė / Stop kadras

„Pamenu linksmiausią „TV Pagalbos“ situaciją – teko iš moters išvarinėti velnius, – juokiasi moteris. – Operatorius su prodiuseriu už kadro nebegali sulaikyti juoko, o aš turiu kažkaip išlikti rimta. Čia ne serialas, pakartoti filmavimo juk negalime…“.

Gelbėtoja Neringa dirbo penkerius metus, tuomet išėjo motinystės atostogų, paskui dar kartą grįžo į „TV Pagalbą“ paauginusi vaikus, tačiau prisipažįsta – šiam darbui kantrybės nebeturėjo. „Nebraukiu to etapo iš savo gyvenimo, tačiau pakartoti to nebenorėčiau...“, – sako ji.

Naujame TV3 seriale „Tobula kopija“ Neringa atsidūrė geros bičiulės, serialo pagrindinės aktorės Sandros Daukšaitės-Petrulėnės dėka. Jos – studijų laikų draugės. „Aš studijavau prancūzų, Sandra anglų kalbą, – pasakoja. – Kartu turėjome lietuvių kalbos paskaitas ir labai susibendravome, draugės likome iki šiol“.

Kai Sandra išgirdo, jog nedideliam vaidmeniui ieškoma aktorė, iškart prisiminė bičiulę Neringą ir pasiūlė jos kandidatūrą. Buvusi gelbėtoja puikiai tiko „Tobulos kopijos“ kūrėjams.

Nors vaidmuo N.Mažeikienei teko tik epizodinis, moteris patirtimi labai džiaugiasi. Be to, kalbama, jog N.Mažeikienė netrukus sulauks pasiūlymo vaidinti toliau. „Buvo labai įdomu, prie kamerų jaučiausi laisvai, nes esu prie jų pripratusi dar nuo „TV Pagalbos“ laikų. Labai tikiuosi, kad vaidinu ne paskutinį kartą“.

Ji prisimena, kad kartą dalyvavo serialo atrankoje, gavo pagrindinį vaidmenį, tačiau serialas televizijos ekranų taip ir nepasiekė. „Dabar atrodysiu lyg pagyrūnė, riečianti istorijas“, – juokiasi Neringa ir neslepia, kad buvo sulaukusi ir pasiūlymo filmuotis erotinio pobūdžio projektuose.

Renginio organizatorių nuotr./Neringa Mažeikienė
Renginio organizatorių nuotr./Neringa Mažeikienė

„Čia dar tais laikais, kai buvau šviesiaplaukė, – šypsosi ji. -Žinoma, atsisakiau…“. Tiesa, gražuolė dviejų vaikų mama nežino, kokį svajonių vaidmenį kine ar televizijos seriale norėtų atlikti. „Vaidinti blogiečius atrodo įdomiau, tokie personažai traukia labiau“, – sako Neringa. Gal ir blogiukai vyrai traukia labiau? Tačiau ji užtikrintai atkerta: „Protingas moteris traukia protingi vyrai“.

„TV pagalbos“ laikais Neringa buvo vadinama visos gelbėtojų komandos gražuole. „Vieni sako, kad gražiam žmogui gyventi yra lengviau, kiti – sunkiau. Aš manau, kad viskas priklauso nuo pačio žmogaus požiūrio. Jeigu esi laimingas ir sėkmingas, grožis jokios reikšmės neturi“, – įsitikinusi moteris.

TV3 serialas „Tobula kopija“, kuriamas prodiuserių kompanijos „Videometra“, pasakoja istoriją apie dvi seseris Brigitą ir Džanetą. Brigita papuola į didžiulę bėdą ir neturėdama kur daugiau prisiglausti atvyksta pas savo dvynę seserį, su kuria buvo mirtinai susipykus ir ilgai nebendravo. Džaneta, priešingai nei buvusi narkomanė ir striptizo šokėja Brigita, kuri iki šiol balansavo ties socialaus gyvenimo paraštėmis, gyvena svajonę primenančiomis sąlygomis. Deja, paaiškėja, jog Džanetos gyvenimas galbūt net baugesnis nei Brigitos...

Detektyvinis serialas „Tobula kopija“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21.00 val. per TV3 ir TV3play.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius