-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Bunkus, I.Narkutė ir R.Tapinienė dalyvavo taktinės medicinos mokymuose

Locked N’ Loaded pirmadienį Lukiškių aikštėje organizavo pirmuosius taktinės medicinos mokymus civiliams, kuriuos vedė patyrę ir JAV taktinės medicinos mokymus baigę profesionalai. Jų išbandyti atvyko ir žinomi žmonės, tarp jų – Danielius Bunkus, Ieva Narkutė bei Rasa Tapinienė.
Danielius Bunkus, Ieva Narkutė, Rasa Tapinienė
Danielius Bunkus, Ieva Narkutė, Rasa Tapinienė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Locked N’ Loaded suorganizavo pirmus taktinės medicinos mokymus civiliams, kuriuos vedė patyrę ir JAV taktinės medicinos mokymus baigę profesionalai.

Išbandyti save atvyko ir žinomi žmonės – Danielius Bunkus, Rasa Tapinienė bei Ieva Narkutė. Jie aktyviai mokėsi ir savo žinias išbandė praktiškai.

Locked N’ Loaded yra Lietuvos gynybai ir saugumui neabejingų bendraminčių komanda. Per ilgus tarnybos metus jie sukaupė didelę karinę patirtį.

Tuo pačiu visuomet plėtė savo akiratį ir į pasaulį žvelgė ne tik per ginklo taikiklį. Daug skaitė, domėjosi ir gyvenime atėjo toks etapas, kai nusprendė savo žiniomis pasidalinti su visuomene.

Šūviai, skeveldros, kraujas. Tokia yra Ukrainos kasdienybė, su kuria gali susidurti bet kuris civilis. Kaip rodo praktika, tam, kad šios žinios praverstų, nereikia būti karo fronte. Rusija nesibodi vykdyti karo nusikaltimus ir savo raketas taiko į civilinius objektus, dėl ko žūsta ir būna sužeisti civiliai gyventojai. Pagrindinė mirties priežastis kare – kraujo netekimas, kvėpavimo takų nepraeinamumas. Laiku suteikus pagalbą ir tinkamai sustabdžius kraujavimą galima ženkliai prisidėti galimybių siekiant išsaugoti gyvybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius