Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

D.Bunkus įsigijo maisto halę Vilniaus centre, čia dirbs ir V.Siegel: „Krizė – palankus metas pirkti verslą“

Socialinių tinklų žvaigždei Viktorijai Siegel ir jos sužadėtiniui Danieliui Bunkui karantinas buvo dosnus naujų verslo planų. Visai neseniai Viktorija atidarė elektroninę parduotuvę „Dress like VS“, o dabar Danielius įsigijo Vilniuje, Gedimino prospekte, esančią maisto halę „Gastronomas Food Hall“. Prie jos plėtros, beje, taip pat darbuosis V.Siegel – ji džiaugiasi, kad verslai ir bendros idėjos dar labiau suartina šeimą ir padeda įsitvirtinti Lietuvoje, į kurią pora prieš kurį laiką sugrįžo iš Kanų.
„Gastronomas Food Hall“, Danielius Bunkus, Viktorija Siegel
„Gastronomas Food Hall“, Danielius Bunkus, Viktorija Siegel / 15min ir renginio organizatorių nuotr.

Žinią apie neseniai įvykusį verslo sandorį, įsigytą „Gastronomas Food Hall“ Gedimino prospekte, 15min patvirtino ir D.Bunkus. Jis neslėpė, kad naujai investicijai palankias sąlygas sudarė pastarojo meto situacija.

„Krizė yra palankus metas įsigyti. Tuo metu, kai atpinga verslai, kartais visai gerai ką nors nusipirkti“, – teigė verslininkas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus su dukra
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus su dukra

Tiesa, D.Bunkus šį verslą plėtos ne vienas, o su partneriu iš Monako, kuris yra ir Danieliaus bičiulis. Pasitarę jiedu nusprendė Lietuvai maisto srityje pasiūlyti naujų idėjų, kurios yra populiarios Prancūzijoje, Monake, Italijoje.

„Pavyzdžiui, Prancūzijoje labai populiaru vakare yra pasiimti ar keptą viščiuką, ar šonkauliukų, ar avienos, neštis namo ir valgyti – toks take away karštas maistas“, – planais dalijosi D.Bunkus, pridūręs, kad čia planuoja įsikurti ir Europoje populiarus tinklas, gaminantis itališkas picas, taip pat prancūziška vyninė su prancūziškos virtuvės vieno kąsnio užkandžiais.

Naujieji minėti nuomininkai, Danieliaus teigimu, užpildys gastronome likusias laisvas vietas. Todėl D.Bunkus užtikrino, kad po permainų ir senieji šioje maisto erdvėje turėtų išlikti.

„Yra sutartys, mes jų neišmetinėsime. Tie, kas moka nuomą, vykdys veiklą ir toliau. Tiesa, pora nuomininkų turėjo finansinių problemų, tai su jais tarsimės atskirai“, – pridūrė jis.

Karantino metu įkūrė du verslus

Didieji „Gastronomas Food Hall“ pokyčiai laukia nuo rudens. Rugpjūtį maisto halę planuojama laikinai uždaryti rekonstrukcijai, o rugsėjį ji turėtų pasitikti su atnaujintu interjeru. Be to, bus svarstoma, kaip erdvę dar labiau pagyvinti, tuo labiau, kad joje yra pakankamai vietos ir renginiams.

Danieliaus sužadėtinė Viktorija Siegel čia bus atsakinga už atsinaujinusios vietos populiarinimą – jos reklamą, marketingą, socialinius tinklus. Kalbėdama su 15min ji džiaugėsi nauju posūkiu savo gyvenime.

„Maistas man visą gyvenimą buvo aktuali tema, mėgstu skaniai pavalgyti. Tikiu, kad žmonės noriai eis ten, kur skanu, jauku ir kažkas neįprasto, o pas mus naujovių netrūks“, – teigė V.Siegel.

Tiesa, pasiteiravus, gal dirbti maisto srityje buvo jos sena svajonė, Viktorija patikslino, kad mintis imtis tokio verslo atsirado tik visai neseniai.

„Šita idėja kilo karantino metu. Galima sakyti, kad mes jau antrą verslą sukūrėme – startavome su elektronine parduotuve ir dar gastronomą įsigijome“, – pasidžiaugė V.Siegel.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel

Vis dėlto Viktorija neslėpė, kad šis verslas buvo labiau Danieliaus iniciatyva, o jos didesnis noras buvo turėti elektroninę parduotuvę. Tačiau pridūrė su mielu noru prisidedanti ir toliau prisidėsianti prie abiejų veiklų.

„Tikrai palaikiau, padėjau, kur galėjau. Buvo mūsų bendrų minčių, interesų, planų. Danielius mėgsta manęs paklausti patarimų, kaip viskas atrodo iš šono. Taip pat, kaip ir aš, darydama verslą, klausiu Danieliaus. Tai normalu, nes dvi galvos visą laiką geriau negu viena – vienas kitą papildome, vienas kitam padedame, o tai ir yra šeima“, – šyptelėjo V.Siegel.

Paklausta, kaip suspės suderinti visas veiklas, juk gyvenimo tempas neišvengiamai pasikeis, Viktorija patikino: „Kuo daugiau darai, kuo labiau pradeda sektis, tuo daugiau atsiranda ir jėgų, ir noro. Kai nori, viskas įmanoma, produktyviai paskirstai laiką ir jo randi tiek šeimai, tiek sau pačiai, tiek verslui.“

Išvykti iš Lietuvos nebeplanuoja

V.Siegel pasidžiaugė, kad puikiai sekasi ir jos elektroninei parduotuvei, pradėjusiai veikti gegužės pradžioje. Tiesa, dar labiau išplėsti veiklą kuriam laikui sutrukdė karantinas.

„Nors dar nepilnas mėnuo, bet galiu pasakyti, kad parduotuvė pateisino visus lūkesčius, net geriau nei tikėjausi. Ir tiekėjų kasdien vis daugėja... Labai faina moterims vienoje vietoje pasiūlyti nuo lagaminų ir batų iki šampūnų ir veido priemonių. Plėsimės tikrai labai sparčiai, atvešime produktų ir iš Prancūzijos, Italijos, aišku, iki šiol dėl karantino taip laisvai judėti dar negalime“, – pasakojo V.Siegel.

Viktorija su Danieliumi ir jųdviejų dukra Nicole pastaruosius porą metų buvo įsikūrę Kanuose ir tik gana neseniai sugrįžo į Lietuvą. Pašnekovė patvirtino, kad ir nauji verslai žymi naujo etapo Lietuvoje pradžią.

„Dabar esu visiškai įsitvirtinusi Lietuvoje. Galiu nebent kažkur išvykti atostogų, bet į Lietuvą grįžti privalau. Labai ją myliu, man labai gera tėvynėje“, – sakė V.Siegel.

15min primena, kad „Gastronomas Food Hall“ duris lankytojams atvėrė 2019-ųjų lapkritį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius