-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daddy Was a Milkman“ Kauno arenos publiką pavergė intymiais kūriniais

Šiemet „Geriausio metų atlikėjo“ titulą „M.A.M.A.“ apdovanojimuose pelnęs „Daddy Was A Milkman“ šeštadienio vakarą gerbėjus subūrė Kaune, kur kone pilnutėlėje arenoje surengė išskirtinį ir vienintelį koncertą, kuriame pristatė naujausią savo albumą „Intimate Us“. Arenoje skambėjo tiek žinomiausi atlikėjo hitai, tiek dar niekur negirdėti nauji, intymūs kūriniai.
„Daddy Was a Milkman“ koncertas sudrebino „Žalgirio“ areną
Mariaus Vizbaro nuotr./ „Daddy Was a Milkman“ koncerto akimirka / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Albumą, dvigubą kompaktinę plokštelę, papildytą šveicarų dailininkės kurtais paveikslėliais ir tekstais, atlikėjas Ignas Pociūnas, geriau žinomas kaip „Daddy Was a Milkman“ kūrė dvejus metus ir jis ką tik išvydo dienos šviesą.

Neseniai Rūdininkų knygyne vykusio albumo pristatymo metu I.Pociūnas teigė, jog šis albumas gerokai skiriasi nuo pirmojo. Naujojo albumo kūrinius apjungė visiems artima tema – intymumas.

„Idėja gilesnė, todėl albumas turi du viršelius, du veidus. Pats albumas turi temą ir visi kūriniai susiję. Ši tema – tai intymumas bendrąja prasme. Dažniausiai apie intymumą galvojama kaip apie patirtį arba ryšį tarp dviejų žmonių. Intymu, kai du žmonės artimesni nei bet kas kitas, bet į tą pačią temą žiūrime ir iš vieno žmogaus pusės.

Intymumas nebūtinai prisilietimas, fizinis kontaktas. Tai gali būti asmeniškumai, vieno žmogaus džiaugsmai, baimės, nepasitikėjimas savimi, kažkokios viltys ir svajonės. Lygiai taip pat gali būti dviejų žmonių to ryšio priežastys ir veiksniai, kurie įtakoja tą intymumą – tai buitis, aistra, meilė ir rutina. Visi šie dalykai susiję, atveda žmones iki intymumo būsenos.

Sunku papasakoti apie intymumą, kaip aš jį suvokiu bendrąja prasme. Kiekvienas kūrinys turi savo istoriją, priežastį, patirtį. Visos tikros ir nesuvaidintos“, – kalbėjo I.Pociūnas, šeštadienio vakarą Kauno areną užliejęs intymiais kūriniais. Koncertą lydėjo specialūs techniniai, garso ir vaizdo sprendimai.

Prieš trejus metus debiutavęs „Daddy Was A Milkman“ netruko pelnyti melomanų simpatijas. Geriausias įrodymas – anšlaginiai koncertai: pradedant 2016 m. vasarą vykusio debiutinio albumo „Daydreaming“ pristatymo koncertu ir baigiant didžiausiais karjeroje tapusiais pasirodymais Trakų pilyje bei koncertų salėje Vilniuje.

Scenos naujoką įvertino ir muzikos kritikai. Pernai vykusioje „M.A.M.A.“ ceremonijoje „Daddy Was A Milkman“ pelnė „Metų proveržio“ ir „Metų elektronikos“ apdovanojimus. Šiemet I.Pociūnui atiteko svarbiausias titulas – „M.A.M.A.“ komisija jį išrinko „Metų atlikėju“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius