-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bilevičiūtė plaukus nudažė povo uodegos spalvomis: „Ir kas pasakys, kad aš ne gėlė“

Daina Bilevičiūtė nepaliauja stebinti – dainininkei panorus į gyvenimą įnešti daugiau spalvų, ji ryžosi ryškiems išvaizdoms pokyčiams. O nusidažiusi plaukus visomis vaivorykštės spalvomis dabar juokauja, kad jos neįmanoma nepastebėti net ir naktį.
Daina Bilevičiūtė ryžosi išvaizdos pokyčiams
Daina Bilevičiūtė ryžosi išvaizdos pokyčiams / Asmeninio albumo nuotr.

Londone besisvečiuojanti Daina Bilevičiūtė sako ekspromtu sugalvojusi apsilankyti pas meistrę, tačiau tiksliai žinojo, kokio rezultato tikisi – ji norėjo vaivorykštės, povo margumo uodegos spalvų.

Ryškiai šukuosenai meistrė naudojo raudoną, žalią, violetinę, mėlyną spalvas, o rezultatu moteris liko labai patenkinta.

„O viskas gavosi dar geriau – gėlės žiedas. Savo naują šukuoseną pavadinau: „Ir kas pasakys, kad aš ne gėlė. Dabar galvoju eiti ieškoti bijūnų ir žiūrėti, kaip čia viskas susišauks“, – juokėsi moteris.

Asmeninio albumo nuotr. /Daina Bilevičiūtė ryžosi pokyčiams
Asmeninio albumo nuotr. /Daina Bilevičiūtė ryžosi pokyčiams

Tiesa, pasiekti tokio rezultato nebuvo lengva. Pas Londone dirbančią plaukų meistrę Ingridą Reimant dainininkė praleido net aštuonias valandas.

„Meistrę išvedžiau iš proto – kasdien tokios šukuosenos tikrai nepasidarysi. Gavosi tikras meno kūrinys, šedevras, – sako D.Bilevičiūtė. – Tądien meistrė šventė savo gimtadienį, o ji sėdėjo su manimi, vargo“.

Asmeninio albumo nuotr. /Daina Bilevičiūtė ryžosi pokyčiams
Asmeninio albumo nuotr. /Daina Bilevičiūtė ryžosi pokyčiams

Ir nors sakoma, kad moters išvaizdos pokyčius lydi ir permainos asmeniniame gyvenime, dainininkė juokiasi, kad šį kartą taisyklė nepasitvirtino. „Vienas trisdešimtmetis gerbėjas buvo, tačiau šiuo metu esu laisva. Ir nereikia“, – juokiasi Daina.

Natūrali šviesiaplaukė D.Bilevičiūtė anksčiau plaukus buvo nusidažiusi ryškia oranžine spalva, tačiau sako dar niekada nesulaukusi tiek daug komplimentų. Svarbiausia, ryškūs plaukai net ir naktį atkreipia dėmesį.

Vis dėlto moteris džiaugiasi, kad ryškūs plaukai ne tik padeda būti pastebimai, bet ir suteikė jaunatviškumo. To siūlo nebijoti ir kitoms vyresnio amžiaus moterims.

„Kai tau virš 50-imt, tikrai nereikia bijoti spalvų. Suteikia žaismingumo, jaunatviškumo“, – pataria moteris.

Asmeninio albumo nuotr. /Daina Bilevičiūtė ryžosi pokyčiams
Asmeninio albumo nuotr. /Daina Bilevičiūtė ryžosi pokyčiams

Ir nors dabar ryškių spalvų mada sulaukia vis daugiau pasekėjų, Daina Bilevičiūtė juokiasi ne pasekusi kitų pėdomis, priešingai, pati įvedusi šią madą.

„Aš dar prieš dvidešimt metų dažiausi oranžine, ugnine, rožine spalva, galvočiau, kad jaunimas dabar lygiuojasi į mus“, – mano Daina.

Daugiau akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius