-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bosas: „Papuošalus moteriai turi dovanoti vyras“

Verslininkė Daina Bosas šypsodamasi prisipažįsta – jeigu leistų galimybės, moterys nesustodamos pirktų sau papuošalus, todėl ji pati stengiasi save drausminti.
Daina Bosas
Daina Bosas / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Man patinka labai įvairūs, tačiau gražūs papuošalai. Nesistengiu, kad jie būtų kurti dizainerių, tačiau, dažniausiai, tik jie ir sukuria kažką įdomaus“, – Žmonės.lt sakė juvelyro Tauro Blaževičiaus ir mados prekės ženklo “Ivo Nikkolo” bendros kolekcijos pristatyme sutikta Daina.

Būtent juvelyro T.Blaževičiaus darbus dažnai įsigyja verslininko Antano Boso žmona. Moteris paaiškino, kad menininkų kūrinius renkasi todėl, kad jie yra kokybiški, vienetiniai, juos kuriant buvo įdėta dalis širdies. „Tokius papuošalus saugai, brangini ir perduodi ateinančioms kartoms, todėl nemėgstu pigios bižuterijos. Ji tiesiog išsibarsto“, – neabejojo silpnybę rankų papuošalams jaučianti D.Bosas.

Pašnekovė taip pat papasakojo, kad dažniausiai papuošalus įsigyja kelionių metu arba netikėtai pamačiusi kažką ypatingo. „Tačiau papuošalų dovanojimą reikia palikti vyrams. O norint, kad jie nesuklystų, galima duoti gudrias moteriškas nuorodas“, – juokėsi pati sau retai papuošalus perkanti Daina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius