-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainės Baumilės sesuo suvaidino savo mergvakarį: vaišinosi kebabais, kūną papuošė tatuiruote

Dainininkei Rūtai Žibaitytei teko atlaikyti netikėtą išbandymą – laidoje „Muzikinis iššūkis“ jaunesnioji Dainės Baumilės sesė įsikūnijo į būsimos nuotakos vaidmenį ir suvaidino savo pačios mergvakarį.
Rūta Žibaitytė ir Baiba Skurstene-Serdiukė
Rūta Žibaitytė ir Baiba Skurstene-Serdiukė / Luko Kodžio nuotr.

Uždainavusi su Baiba Skurstene-Serdiuke jaunoji atlikėja atskleidė tamsiąją mergvakarių pusę – tariami svaiginantys gėrimai merginoms sukels kankinančias pagirias. „Tikiuosi, kad mano mergvakaris toks nebus“, - „Muzikiniame iššūkyje“ juokaus R.Žibaitytė.

„Iš tikrųjų mergvakarius galima padaryti ir labai gražiai, ir galima parodyti, kaip nereikėtų daryti. Aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių. Gal yra žmonės, kam patinka tokios beskonybės“, - sakys Baiba.

Būtent tokius mergvakarius, garsių moterų poros pavadintus nevykusiais, naujai suburtas duetas ir pašieps – vakarėlio metu padauginusios svaigiųjų gėrimų Rūta Žibaitytė ir Baiba Skurstene-Serdiukė atsikels nuo nepakenčiamų galvos skausmų. Merginos rytinį alkį malšins kebabais, o siautulingą naktį joms primins tatuiruotės.

Luko Kodžio nuotr./Rūta Žibaitytė ir Baiba Skurstene-Serdiukė
Luko Kodžio nuotr./Rūta Žibaitytė ir Baiba Skurstene-Serdiukė

„Vaizdelis tai šlykštokas toks, bet jis yra idealiai suvaidintas taip, kaip greičiausiai ir būna daugelyje mergvakarių, - pasirodymą komentuos Livija Gradauskienė. – Daina „Mergaitės nori mylėti“ man labai patinka. Mane labai nustebino jūsų vaidyba. Rūta, tu nuostabi artistė.“ Tiesa, merginų pasirodymas kitos „Muzikinio iššūkio“ komisijos narės nesužavės. „Dviprasmiškas įspūdis. Kai daina tokia įdomi, situacija dar įdomesnė, o pasirodymas išvis labai įdomus. Nieko neįžeidžiant, nieko nepasakydama, susilaikysiu šį kartą nuo komentarų“, - sakys Kristina Zmailaitė.

„Muzikiniame iššūkyje“ šį šeštadienio vakarą pasirodys šios poros: R. Žibaitytė ir B. Skurstene-Serdiukė, Audrius Janonis ir Linas Lapėnas, Monika Šedžiuvienė ir Ieva Juozapaitytė, Vilija Matačiūnaitė ir Deividas Norvilas-Deivis, Giedrius Leškevičius ir Tadas Juodsnukis, Simona Nainė ir Neringa Nekrašiūtė, Jokūbas Bareikis ir Eimutis Kvoščiauskas. „Muzikinis iššūkis“ – šeštadienį per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius