Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainiaus ir Irinos Barzinskų tvirtos šeimos receptas: „Negali prie savęs pririšti kito žmogaus“

Kultūristas Dainius Barzinskas (38) ir jo žmona šokėja Irina (38) kartu jau daugiau nei 17 metų. Daugiau nei prieš 15 metų sukūrę šeimą sportininkai neabejoja, kad ilgų ir gražių santykių paslaptis – mokėjimas neriboti sutuoktinio laisvės.
Dainius ir Irina Barzinskai
Dainius ir Irina Barzinskai / Viganto Ovadnevo nuotr.

Paauglę dukrą Martyną auginantys Barzinskai teigia, kad poros šiais laikais skiriasi dėl to, kad jų gyvenimai tampa nuobodūs. „Juk labai svarbu, kaip žmonės reaguoja į pasaulį. Mes abu esame labai veiklūs ir nesėdime namuose, todėl, kai susitinkame, labai džiaugiamės ta minute“, – atviravo vienas kitam jau beveik dvidešimtmetį nenusibostantys Dainius ir Irina. Savo tvirtus santykius pora demonstravo ir LNK laidoje „Mano vyras gali“.

Pilvo šokėja Irina neslepia, kad ir juos kartais slegia buitiniai rūpesčiai, tačiau tuomet, pasak moters, reikia sustoti ir pagalvoti. „Kas svarbiau – nauja sofa, dėl kurios reiks daug dirbti ir nebūti namie, ar kartu su šeima praleistas laikas? Kiekvienas privalome turėti savo gyvenimą ir jo tikslus, tačiau reikia ieškoti pusiausvyros tarp jų siekimo ir šeimos“, – neabejojo pašnekovė.

Dainius ir Irina save vadina optimistais. Pasak jų, kai kurioms poroms santykiuose koją pakiša paprasčiausi menkniekiai. „Kai kurių žmonių nedžiugina nei geras, nei blogas oras. Jeigu taip į viską reaguojama, tai kaip džiaugtis gyvenimu. O mes džiaugiamės net ir smulkmenomis, pavyzdžiui, kai paukščiukai pavasarį pradeda čiulbėti“, – Žmonės.lt pasakojo Barzinskų šeima.

Dainius pabrėžė, kad laimingos santuokos paslaptis – negyventi tik dėl sutuoktinio ar šeimos. Jam antrino ir žmona. „Negali prie savęs pririšti žmogaus visam gyvenimui, nes negali būti kito žmogaus savininku. Reikia suprasti, kad bet kada gali likti ir vienas“, – kalbėjo Irina.

„Mano vyras gali“ – penktadieniais, 19.19 val., per LNK. Dėmesio! Kokie išbandymai teks laidos dalyviams, galite nulemti ir jūs. Siūlykite užduotis šio straipsnio komentaruose arba siųsdami laišką el. pašto adresu uzduotis@15min.lt

Laidų „Mano vyras gali“ archyvą rasite čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius